Det ska bli sol imorrn!! :D


can't wait!

nu ska jag hoppa i säng!
(det blir väldigt tomt i min 120 säng utan varken katt eller karl.. ):

gooodnatt iaf! :)


♥ saknar vissa utvalda ♥

har tagit på mej en ler-ansiktsmask. det svider som fan. ska det göra det?
aja, det blir nog bra. bränner bort alla orenheter ;P



nu ska jag ta tag i disken som blev efter middan. inte så mycket, men det är bäst att hålla efter, annars blir det kaos i min lilla kokvrå. mamma kommer hit på tisdag förresten. det ser jag fram emot. har ju bott hos dom i typ ett och ett halvt år, och så nu huxflux sitter jag i gävle helt själv. inte för att jag inte trivs menar jag, har det huuuuur bra som helst här och gillar stan asmycket, men jag är så van att prata med min mamms varje dag :)


sjukt hur vi människor är funtade.
märker inte förrän man är själv hur mycket man tycker om nån.


saknar min markus & katt ♥


och min familj & vänner.
sjukt det med, vissa betyder så mycket mer än andra, och vissa klarar man sej helt enkelt utan. det är när man får lite distans som man vet vilka som betyder mest!

ni vet vilka ni är ♥


godnatt alla! :)


ensam igen

vi gick och fikade på Princess Konditori idag.
tag en varsin bakelse & delade på en semla. lagom nyttigt :)



resten av eftermiddan/kvällen gjorde vi inte så mycket; kikade på tv, lagade tacos & myste med katten.


nu har dom åkt, och jag är ensam.. saknar.
kollar på blåsning och måste ta mej i kragen och läsa lite snart!

imorrn är det skola kl 13. tänkte träna innan.

hoppas på massor med sol imorrn! :)

ha det kanon!
xoxo.


100131. Sista januari. är det vår snart?

det singlar fortfarande ner snö, men idag kikar iaf solen fram genom diset! härligt att vakna till tycker jag och jag sov mycket bättre inatt, igår blev det inte många timmar när jag trängdes mellan karln och katten :) 

vet inte riktigt vad som händer idag, inte så mycket tror jag. rätt skönt det. har hört nåt om att käka semlor på ett konditori som ligger en bit ner på gatan. nice :)

markus åker ikväll, och tar med sej katten. lite tråkigt, men jag har varken tid eller plats för henne här. och så har vi ju det faktum att hon hårar som faan just nu, och att hon vill ut och busa. (liiite drygt att springa 8trappor för att släppa in/ut henne..)

imorrn är det skola igen, har seminarium, men börjar inte förrän ett tror jag. måste egentligen läsa en hel bok tills dess, men jag riktar in mej på några kapitel bara, för vissa avsnitt är helt obegripliga. dom använder ett språk som jag nästan tror att dom har hittat på själva!

aja, nu kommer markus ur duschen. skriver ikväll!

pusshej

finaste katten!


Kanonmiddag!

käkade på kungshallen, närmast dit som sagt. så jäkla kallt och snöigt ute ju.
tog toast skagen till förrätt & oxfilé tornedous med potatisgratäng till varmrätt. sååå jäkla skitgott!! slog lätt finsittningen igår!

nu sitter vi med en godisskål & kollar på beck.
mycket nice lördagkväll! :D

ha det kanon! xoxo.


today

har varit på dollarstore idag, köpte lite prylar där och så var vi in på ica och köpte godis & tacogrejs tills imorrn. vi ska käka ute nånstans ikväll. ringde Helt Enkelt & tänkte boka bord, men vi var tydligen en vecka försent ute ;P får se var vi hamnar. kungshallen kanske. närmast dit.. och god mat!

måste plugga lite nu. hatar boken jag läser nu. helt obegriplig! menmen.
hörs sen! pusshej.


100130 finsittning & finbesök

blev inne hela dagen igår som sagt. skitväder!!
har kommit så sjukt mycket snö den här veckan, och det snöar fortfarande. helt värdelöst. jag vill ha vår!

menmen, daniel kom hit på en fika igår kväll, sen skjutsade han mej och ida till Midgård, som kåren heter. Där blev det 3-rätters, men jag var väl inte så impad.. fetaostsallad till förrätt, kycklling & potatisgratäng till varmrätt och sen fruktcocktail till efterrätt. gott, men inget speciellt.
drack väl typ tre öl lr nåt, är lite grinig på vissa som tyckte man var dum i huvet för att man inte ville festa. menmen. hade iaf skittrevligt med bla ida, emilia och emma! astrevliga tjejer i klassen!

 

strax efter elva kom markus från hedemora och plockade upp mej. han hade katten med sej som åkte bur för första gången. hon var väl inte skitimponerad om man säger så, och fattade väl inte riktigt vad som hände. hon har iaf varit hur gosig som helst sen vi kom hit och nu sitter hon i fönstret och tittar ut! :)

jag och markus ska åka till dollarstore snart.

ikväll ska vi ut och käka. har varit tillsammans 8 månader idag! ♥


100129. Ny blogg ~ nytt liv!


Jag la ju ner min förra blogg i våras pga tidsbrist, men nu känner jag för att starta en ny.
Jag har ju som sagt flyttat till Gävle, börjat på Högskola, och ja, mitt liv ser rätt annorlunda ut. Då jag inte har tid att uppdatera alla vänner och bekanta så får ni läsa om vad som händer här istället! :)

För ca en månad sen fick jag veta att jag kommit in på Hälsopedagogiska programmet på Högskolan i Gävle. Hade tur och hittade en lägenhet typ på en gång, så för två veckor sen flyttade jag in i en liten etta på 27kvadrat. Tar ca 20min att gå till skolan och 5-10min till stan. kanon! lite drygt att gå när det är en halvmeter snö men, det funkar! (svär över vart f*n alla plogbilar håller hus!!)

Började skolan i måndags och det känns bra faktiskt. Har börjat läsa pedagogik A och måste säga att det är nog det flummigaste på länge.. lärarna har huvet uppe i molnen, och man får inga konkreta svar på nånting. Jag har iaf fått några kompisar i klassen, så det känns kanon!
Vi har nollningsvecka nu. orkar inte gå in på detaljer men vi har bla gått tipspromenader, lekt lekar, haft baklängessittning och lite sånt. ikväll blir det finsittning och det är då vi blir ettor! har lite panik dock då jag lämnat alla mina finkläder i falun, och jag vägrar gå ner på stan i det här vädret. meeen, det blir nog bra..

ikväll kommer markus hit också, får se om han tar katten med sej.


nu ska jag träna lite (eftersom jag inte tänker trotsa snön och gå till friskis) och sen göra nåt att äta. ha det bäst! :)

RSS 2.0