påpekar:

måste bara säga att det är hur underbart som helst att åka såhär på eftermiddagen. jag har sovit skönt inatt då jag inte behövt oroa mig för att missa väckning och flyg mitt i natten. och så har jag haft hela dagen på mig att sega runt och dubbelkolla allt! hur skönt som helst.

nu ska jag rosta mackor. första gången på typ fem veckor som jag äter bröd!
sen bär det iväg till Thailand.

Pusshej!

(nu undrar jag bara varför inte markus är med? det kommer vara hur konstigt som helst att vara utan honom i nästan tre veckor. saknar massor.)


hejdå sverige!

började dagen med ett varmt bad. rakade benen, gjorde hårinpackning, skrubbade kroppen och allt sånt. sköntskönt! sen frukost, bytt lakan i sängen, ringt skolan ang nästa terminsval och lite sånt. gått till willys, köpt kaffe och lite resegodis :)

kollade förresten upp vad det skulle kosta att ringa till/från thailand med parlino. 22:37kr/minut!!!! helt jävla sjukt. blir mest sms alltså.. :/


nu sitter jag med en kopp kaffe.
ska röja upp lite här, ta ut soporna, tömma kylen på sånt som blir gammalt.

sen bär det av!
är på arlanda vid sex.
flyget går vid halv tio nångång tror jag.

ha det så underbart allihopa!
satsar på att ta med mig solen hem.
(på villkor att ni har fixat vår!)



Markus, jag älskar dej!
kommer sakna dej hur mycket som helst!

♥ ♥ ♥


sista natten hemma..

har packat, laddat ner musik, fört över pengar och fixat massa småsaker.
imorrn kl 17 går tåget mot arlanda.
skönt att ha en sån tid så man slipper åka mitt i natten!

usch, jag är jättetrött. bloggar imorrn!

godnatt


Underbar helg: saknar min Markus!!

på söndan åkte vi till avesta, bytte skorna jag köpte mot ett par andra.. på kvällen blev det bio: percy jackson and the lightning thief. den var rätt bra faktiskt. trodde det skulle va samma hjälteperspektiv som typ harry potter, men den var inte alls lika "hanärdenendaihelavärldensomkanräddaossochutanhonomgårviunder" utan den var mer soft. kollade på funny people när vi kom hem. den var sådär..

igår åkte vi till kupolen. jag hittade allt jag skulle ha: ballerinas, bikini, liten väska och llite annat smått och gott inför resan. markus köpte snygga jeans:

han blir bara finare och finare!

börjar bli så himla vältränad! me like :) 

♥ ♥ ♥

vi käkade på waynes. riktig besvikelse!
överkokt mat. och så hade dom inte sallad.
riktigt dåligt.

shoppade lite mer, sen hem.
köpte en liten tröja till katten på rusta, haha. hon var inte så imponerad.

kan ha berott på att den var för liten. hon blir nog säääääkert glad om hon får en som passar bättre ;D


jag hade bakat en kladdkaka på söndan när markus var iväg och sålde en bil, så den fick bli fika när vi kommit hem.

inget på tv som vanligt, så vi åkte och hyrde film och köpte mat. kanongod sallad till mej och pizza till markus. gottgott. lyxade till det med lite choklad till filmen.


den här helgen var första gången jag åt godis på länge..
riktig farligt för när jag väl hade börjat så gick det fan inte att sluta..


markus skjutsade mig till avesta och så tog jag tåget därifrån. självklart var det försenat.. var iaf hemma strax efter elva nångång.. jag vet att jag hade bokat tvättstugan till idag, men när jag var påväg upp för trappen fick jag en känsla av att jag måste gå och dubbelkolla. TUR var väl det!! hade ju bokat tid på måndagen!! alltså igår, och hade alltså missat min tvättid. helvete!! jag som missade min tid förra veckan också.

vet inte vad det är med mej. mycket i huvudet förra veckan antar jag.. tenta och allt.

som tur var fanns det en tid imorse, så jag fick pallra mej upp halv sju och tvätta. var klar till tio. la mej faktiskt och sov mellan vändorna till tvättstugan. var så himla trött.

vid tolv gick jag till skolan, redigerade och skrev ut min tenta och lämnade in den. sen traskade jag till stan. grym ont i en benhinna. fattar inte varför för vi har ju inte gått eller nånting i helgen?!

köpte mej ett glasögonfodral och sen gick jag till biblioteket.
lånade två böcker..



skithungrig när jag kom hem.
lagade köttfärssås och spaghetti.
åt alldeles för mycket.
är hur mätt som helst.



jag ska börja packa nu.
för er som inte vet det så åker jag ju till thailand imorrn!

har skrivit en packlista, så det här ska nog gå bra.




hade som sagt skitmysigt i helgen.
saknar markus asmycket redan..
mycket är nog psykiskt, just vetskapen att man kommer vara på andra sidan jordklotet gör det ju värre.. kommer inte ses på nästan tre veckor. längst hittills. ♥


hejsålänge


lördag

blev upphämtad vid tåget och så åkte vi till skokanonen och köpte ett par skor till mej. sen förbi en marknad här i hedemora och köpte rökt fläskfilé. åkte till ica och handlade och hyrde film.

åt asgod middag; den rökta fläskfilén, potatisgratäng med fetaost, kall bearnaisesås och sallad. helt jäkla underbart gott!!

kollade på "the box" som vi hyrde.. den var inte så bra. mycket konstig film..

om en stund ska vi se en natt på museet. har inte sett den. är skeptisk, men vi får se om den är bra eller ej..

hejhopp


bloggar från tåget!

som sagt, grymt seg kväll igår, men det kanske var behövligt ändå. en kväll där man gör absolut ingenting.. fast det hade ju iaf varit kul om det fanns nåt att se på tv iaf.. eller att nån hörde av sej..

känns som att jag alltid hamnar utanför grupper på nåt sätt.. alla andra hittar varandra och jag står vid sidan och tittar på.. :/ saknar när man var liten och hade 'bästisar' som man kunde berätta allt för. man umgicks dag som natt och det var liksom vi mot världen. Har nog svårt att komma folk så nära igen efter C:s svek.

Johanna Holmberg & Anna-Karin Jonsson, JAG SAKNAR ER!!

planerar att återvända till falun nån vecka i början av juni.
då ses vi! det är ett måste!


Drömde om Thailand inatt.
det var en mycket trevlig dröm och krille var med hela tiden!
vi låg och flöt i vattnet och jag fick låna hans madrass :)


Nu sitter jag på tåget mot avesta.
måste av i uppsala och byta tåg.
får vänta där en halvtimme.
lite drygt, det hade ju kunna varit sol iaf..
menmen.

framme i avesta 13.20, markus hämtar upp mej där!

får se vad vi ska hitta på idag..




ha en trevlig lördag!
pusshej


trökig kväll..

har städat upp lite här. diskat. färgat håret.
tagit mej ett varmt bad. plockat fram resväskan.
bokat tågbiljett tills imorrn. ätit popcorn.

det är verkligen bara skit på tv.
trodde det var på helgerna man skulle visa
dom bra programmen, för det är ju då folk har tid att kolla?!



nåt är fel.
berätta gärna vad.


efterreaktioner?

jag dog totalt för ett tag sen.
fick blixthuvudvärk och blev hur trött som helst.
känner att jag har en förkylning som börjar smyga sig på..

nu när jag lagt tentan åt sidan kanske det är kroppens sätt att avreagera sig efter all stress och press den här veckan? nu när man börjar slappna av igen liksom.. :/


hemtentan klar!!

Sista uppgiften i folkhälsovetenskapkursen är alltså färdig!
nog för att mina sista svar kändes jäkligt halvdana, men jag orkar fan inte mer. har setat hela tisdag kväll, hela onsdagen och torsdagen och så ett tag idag. pallar inte mer. så länge jag blir godkänd så är det bra!


lägenheten har lyckats föörfalla totalt under veckan, har inte orkat bry mej om varken disk eller städ. får väl skylla mej själv, men jag har bara haft tentan i huvudet. så nu ska jag städa och diska. får se om jag ska färga håret också..?

varför stänger stadsbiblioteket klockan sex??? alldeles för jäkla tidigt tycker jag!


jag har precis ätit gott: sill potatis och ägg! mumma.


hej så länge!


idag

blev en timme på crosstrainer och lite styrka efter det.

gick en sväng på stan sen, köpte mig ett par jeans som var nedsatta från 500 till 100kronor. inhandlade en tidning inför resan också.. ingen bikini dock :(

känner mej rätt nöjd med några saker faktiskt; jag har inte ätit en enda macka sen 21 februari och jag har inte köpt eller ätit godis, glass eller kakor sen den 8 mars! rätt duktigt enligt mig själv!


nu ska jag plugga!


morgon

sov jätteskönt inatt. tog iofs ett tag innan jag stängde av tvn igår, men jag sov iaf fram till nio när klockan ringde.. har precis sminkat mej lite och druckit kaffe. överväger att gå en promenad innan jag tar tag i tentan igen.. eller ska jag ta mej till friskis kanske och ställa mej på crosstrainern kanske?


det återstår att se. nu ska jag äta ägg!


pusshej


äntligen sängen!!

pluggade från 12-18, sen hem, åt mat för att sen plugga från 19-23. känns som att jag levt på frukt idag; bär i yoghurten imorse, 2 morötter, kiwi, 2äpplen, en banan och en burk majs till maten. har kommit rätt långt med tentan iaf, har fortfarande en del jobb kvar, men jag kommer bli klar imorgon.

är galet trött. ska nog ta mig lite sovmorgon imorrn. iaf till nio.. känns som att jag behöver det efter inatt. sov så sjukt dåligt ju. och lååång dag idag med mycket plugg.

satsar på att kunna klämma in lite träning imorrn också.
kanske. får se vad som hinns med.


kollade tåg till markus också. åker på lördag vid elva. det blir bra det!


nu ska jag kika lite tv, sen sova.

godnatt!!


gävle i sommar!

sov skit inatt. inte många timmars sömn.
var helt uppe i varv igår när jag skulle sova även fast jag var hur trött som helst. hade väl för mycket att tänka på antar jag; skola, jobb, thailand..

upp halv sju, duschade, åt frukost sen gick jag till hemsta till klockan nio. pratade, fick info och skrev papper på sommarjobb. det dryga är att jag inte vet var jag hamnar, de har inte fått in alla semesteransökningar än så de vet inte var behovet finns. hon sa att hon hade funderat på att sätta mej i hemtjänster i andersberg. då fick jag lite lätt panik och propsade på att jag helst vill jobba som personlig assistent eller iaf på ett äldreboende. hon skrev upp mmina önskemål, och nu får vi hålla tummarna!

mötet gick fortare än väntat, har precis druckit lite kaffe och ska snart till skolan för att plugga med maria. har inte alltför mycket kvar känns det som. det blir ju att sitta hela dagen idag och säkert imorrn, men jag har koll iaf!

ha en bra dag!
pusshej


den värsta paniken har lagt sig!

gick inte alls så bra förut idag.
böckerna fanns ju som sagt inte och, äh, det var skitkrångligt helt enkelt.. sen att vi fick veta att man måste ha med referenser på alla svar gjorde ju inte saken lättare.. :/

vid tre ringde dom från omvårdnad gävle.
blir tydligen inge falun i sommar.
jobb här. ska skriva papper imorrn.
fick panik ett tag och klarade inte av att plugga mer då så jag gick hem.

har delade känslor, men nu är det som det är och jag får se det positiva. underbara gävle: boulognern, ån, havet, alla mysiga kaféer och uteserveringar. kommer bli kanon! (det måste det, annars blir jag sur!)

la mej i sängen och kollade tv ett tag. ringde johanna. käkade lite. sen gick jag till emmah vid halv sex. plugg fram till typ tio och allt känns mycket bättre. så skönt att ha nån att bolla med, och på slutet flöt det på rätt bra. gick hem, gjorde iordning allt tills imorrn, pratade med markus och sen fortsatte jag plugga lite fram till nu. vill egentligen inte sluta för det känns som att jag har flyt, men jag ska som sagt upp imorrn. ska va i hemsta klockan nio på möte. morgonpromenad 30-40min alltså!? nice!

om nån undrar varför jag är så extremt stressad över tentan så är det för att jag måste vara klar med den i helgen! mina böcker ska lämnas tillbaka då, och sen ska jag packa och tvätta massa och sen bär det ju faktiskt av till thailand.. såå, stress: check!



menmen. bra känsla nu iaf.

nu ska jag sova, upp kvart i sju imorrn sen promenad, möte, promenad, promenad, skola, träffa maria, plugg, plugg, promenad, plugg! :S

godnatt!


gaaaahhh!!!

riktigt kämpig tenta!!
får se när jag blir klar med detta.
går inte alls så bra som jag tänkt..

ska reda ut lite med emmah ikväll iaf, och med maria imorrn.
det blir nog bra tillslut! det måste det.



skapligt drygt iaf. :/


störigt..

upp halv åtta imorse. inte pigg direkt.
liite frukost, sen packa iordning allt för skolan.
gick omväg på vägen hit, blev 45min promenad. var tvungen att passa på, solen skiner och sen lär jag inte hinna träna känns det som.
nu sitter jag alltså i skolbiblioteket. pallrade mej ju hit för att få tillgång till de böcker jag inte har, men nån har tydligen kommit före mej för dom finns inte!! fan också. aja.. det får gå ändå. kör på så långt jag kan. det är ju en dag imorgon också! :)

ha en bra dag!
pusshej!


guldfisk?

åkej, jag skrev förra inlägget kl halv sex och då sa jag ju att jag skulle tvätta ikväll. när klockan var typ tjugo över åtta kom jag på det! herregud, hur kort minne kan man ha?? ingen tvätt för mig ikväll alltså. (så jäkla typiskt, alltid ska det va nåt strul när det gäller tvätten. har iofs aldrig varit med om att jag glömt det helt men..)

aja. har pluggat rätt länge. tagit några små pauser här och där.
det är ju jäkligt svårt att plugga när man inte kan lita på böckerna. emmah ringde förut, så skulle vi kolla några grejor över telefon.
Hon: okej, gå från början av det här kapitlet och bläddra fram 6 sidor, där står det!
Jag: öööhm, jag har bara tre sidor på det kapitlet!

haha, det underlättar ju om man har rätt upplaga. det fattas massor i min bok..

har kommit igång iaf, känns helt okej.. kommer ha rätt fullt upp nu några dagar. får se hur det blir med träning. satsar på att få in lite promenader åtminstone..

vet inte hur jag ska göra imorrn. antingen upp och ut och gå, och sen gå till skolan och ta tag i plugget, eller plugga direkt, hela dan och sen ut och gå på kvällen. skönt som fan att ha träningen avklarad ju, men jag blir så seg jämt när jag har tränat.. :/ kluven.


shit the same. tar det som det kommer.
nu ska jag ladda kaffebryggaren tills imorrn och ta fram lite bär till frukosten.

imorrn tar vi nya tag!



gooodnight!


tuesday

gick rätt bra på redovisningen, vi bad om att få vara först. dels för att jag tycker att det är jobbigt att prata inför folk och ju längre jag väntar desto mer nervös blir jag. och så dels för att vår redovisning var rätt trist så då är det bra att va tidigt ute medan alla är pigga och vakna. :)

gick hem i snöslasket. förbi willys, köpte lite frukt och annat..

hem. lagade iordning en hamburgare som va kvar sen helgen.
gryymt gott, as always!

nu har jag precis spanat in tentan.
fyyyyy säger jag bara..
har en del att göra nu!!

hur ska man lägga upp det?
vad vill dom ha för svar?

jag har inte ens dom böcker som behövs..
blir väl till att sitta på biblioteket en del skulle jag tro.


tvättid kl 19. har inte så mycket, men träningskläderna måste tvättas..



nu: plugg



det är nåt som inte stämmer.
säg gärna vad det är så slipper jag grubbla mer!!


PW!

gick upp vid halv åtta. drack lite kaffe och åt en kiwi.
sen ut på powerwalk en timme typ. i början var det riktigt skönt, men sen blev snöflingorna större och större så då var det inte lika roligt längre. det var rätt halt ute också. drygt att man måste tänka på varje steg man tar. jag höll på att halka flera gånger..

har precis ätit stor frukost. yoghurt med blåbär, hallon, flingor musli och russin. uuuuunderbart gott. rundade av med kaffe och ett par kiwi också! :)

nu ska jag lägga mej och kika tv en stund innan det är dags att gå till skolan. vi har redovisning idag, detta ser jag inte fram emot.. sen i eftermiddag läggs hemtentan ut.. detta ser jag inte heller fram emot, men jag föredrar ju hemtenta framför salstenta!

hörs sen.
peace out!


kväll


det har varit helt underbart väder hela dagen. hade önskat att det kunde va såhär jämt, men tyvärr säger vädergudarna att det ska bli snö imorrn. ;*( detta gillar vi INTE!!


pallrade mej iaf till skolan imorse. hade seminarium, helt värdelöst. alla berättade sin del, JAG skrev (som vanligt) och sen var det inte mer med det. känns som att de tagit med den uppgiften bara för att vi ska ha mer att göra..? hm, aja, nu är den klar iaf.

efteråt käkade jag lunch med maria. blev en fetaostsallad som jag slänge ihop imorse. sen träffade jag min grupp, vi styrde upp lite inför redovisningen imorrn. kommer också bli trök. fem grupper som står rakt upp och ner och berättar om sina intervjuer. lagom skoj.. :/ meeeeeeen, nu ska vi inte va såna! :)

gick till friskis efter skolan. körde crosstrainer en timme och sen lite magövningar.

hem, åt massa yoghurt och flingor. tror inte det är bra att äta så mycket yoghurt som jag gör. alldeles uppsvälld i magen hela tiden. laktosintolerant eller bara överdos av mejeriprodukter?

försökte mej på lite plugg, men jag sprang bara ut i köket hela tiden för att hitta mer att äta. tillslut fick jag nog (och var dessutom alldeles för mätt), så jag bytte om och gav mej ut och gick en timme. tog vägen förbi skolan och skrev ut några papper..

jag älskar boulognern, och längtar såå till sommarn!!

mammsen ringde! saknar henne. jag är ju så van att alltid dricka kaffe och snacka skit med henne varje dag. tomt nu.. :/ men som sagt så kan vi ju dricka kaffe två veckor i thailand! ^^

hem. mat. skumbad. plugg.

har inte pratat med markus idag. :(
saknar.




nu ska jag fixa iordning inför morgondagen.
hoppashoppashoppas att dom har fel & att det är sol imorrn.
(antagligen inte, men OM det är det så blir det morgonpromenad!)


goodnight!


måndagmorgon.

har precis ätit frukost, ska leta på lite kläder sen gå till skolan.
idag skiner solen, hoppas det håller i sej. hela veckan helst!

ha en bra dag.
hejhopp


söndagen lider mot sitt slut.. :(

jag och markus åkte till valbo idag.
han köpte några tröjor och jag köpte solglasögon och söta skor!
 
vi tog en kaffe innan hemfärd och när vi kom ut på parkeringen låg det en översnöad kasse där med en nyinköpt t-shirt i. tyvärr var den cerise med en stor fjäril på och helt för stor för mej :( kvittot låg inte i heller så jag kunde lämna tillbaka den och få pengar ;P


åkte hem. lagade markus underbart goda hamburgare som han hade med sig. Såå jäkla mycket godare än alla hamburgerkedjor tillsammans. helt underbara!

sen spelade vi skip-bo!


katten ville också vara med!




nu har markus och katten åkt..
jag ska röja lite, kika lite tv och ja.. sova kanske?
har precis ätit yoghurt och flingor.

mm.
hejhopp!


skitväder!

fasen också, det som var så fint väder igår. idag är det rena motsatsen; snöstorm och minusgrader. uschiamej. blir då ingen promenad idag iaf. vi ska åka till valbo och kika lite i affärer.



måste börja spåna på en present till mammsen också.. ♥


bio, middag, biljard!

ytterst trevlig kväll!
började med att se Farsan på bio, det var inte kvällens höjdpunkt direkt. blev så jäkla irriterad, folk pratade, tappade grejer, prasslade med chipspåsar och tuggade med öppen mun genom hela filmen. Grymt störigt!! och filmen var väl sådär..


sen gick vi iaf till Mingel för att käka. fick förrätt och asgod mat! 

vi tog grillade lammytterfiléspett med grillade grönsaker och tzatziki, grrryyyymt gott. och vi fick maten skitfort. var uppätna och betalade efter 45min! nya favvostället, lätt!!


efter det gick vi till rack'n roll och tog en öl och spelade biljard ett par timmar. tror visst att jag vann! kul iaf, var ett bra tag sen jag spelade nu.

hemma igen. katten gosig som fan, hon lär väl klättra på oss hela natten har jag en känsla av. hoppas jag får sova lite bättre är igår och förrgår iaf..

imorrn ska det bli snö tror jag :(
trökigt.. hade sett fram emot en promenad i solskenet, men får nog nöja mej med en shoppingtur i valbo! ;)


ha det fint!
pusshej!


weekend!

markus kom som sagt hit igår.
vi blev bara hemma. inte lust med annat.
hyrde 'Upp', den var väl sådär..

sov skit inatt, trångt mellan markus och kissekatten!
vi var vakna redan vid sju imorse, la ner försöken att sova så vi var uppe vid åtta. åt frukost och sen gick vi och kollade in proteinbutiken. efter det gick vi runt boulognern. Underbart skönt och riktigt varmt i luften. tog väl typ en timme. sen till stan, kikade på lite kläder åt markus men utan att hitta några fynd.

gick och tog en kaffe på brända bocken! markus åt god macka med laxröra. sååååååå jäkla skönt i solen! det var så varmt att man kunde sitta i t-shirt!
 
(bilderna tagna precis när vi kommit dit och då var det molnigt, men sen klädde vi av oss i värmen, haha)


underbart soft dag iaf, och grymt skönt att man hunnit göra massa saker och klockan inte är så mycket. ikväll blir det Farsan på bio och sen ska vi ut och käka nånstan!



ha det bäst!
pusskram


friday!

var som sagt ner på stan förut, köpte en värmeskyddspray till håret på åhlens och sen mötte jag upp emilia. vi gick till pazzo och drack te. 25spänn för en kopp hett vatten med en tepåse i. vilket jäkla ockerpris!!  meeeeeeeeen ytterst trevlig fika iaf!

gick till banken för att få ett nytt batteri till min internetdosa. i informationsdisken berättade jag mitt ärende och de sa att jag skulle ta en kölapp så skulle de byta min dosa. efter en stunds väntade var det min tur och jag fick då beskedet att de inte byter dosan om den inte är sönder. om jag däremot går och köper ett batteri kan de HJÄLPA MEJ ÖPPNA BATTERILUCKAN!!! tack för ingenting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag kan väl för f*n öppna luckj*veln själv. herregud!

hemma nu, markus ringde precis; han och katten kommer hit idag! myspys.

får se om vi går till emmah sen eller vad som händer.
ha en underbar fredag iaf!
pusskram


bra start på dagen.

hade väl egentligen föredragit att sova lite längre än typ sex imorse, men nu känns det kanon iaf att innan klockan var tio hade jag varit ute och gått en och en halv timme, duschat och ätit frukost.



det var helt underbart skönt ute. varmt i luften och jag hade lagom mycket kläder på mig! det bästa var att det kändes som att jag gick för att det var sjukt rogivande, inte för att jag måste. annars har jag haft den inställningen att man ska PWa, men jag tog det rätt lugnt, lyssnade på musik, andades och bara njöt. när jag gått ett varv runt boulognern (den övre delen vid högskolan) hade jag bara gått i typ 40min sen jag gick hemifrån och jag var långt ifrån trött, så jag tog ett varv till!

kom fram till att anledningen till att jag inte kunde sova igår var ev att jag var rastlös då jag hade vilodag igår. min kropp har väl blivit van att röra på sig ett par timmar om dan nu, och jag var ju faktiskt inte ens trött när jag skulle sova vid ett inatt.. tål att tänkas på iaf!

var fortfarande rätt tung i benen idag, men grymt mycket bättre än tidigare i veckan iaf, så det var ju positivt! nu ska jag plugga lite, sen göra mej iordning för att ta en fika med emilia klockan ett. nice!!


ha en bra dag och håll tummarna för att det där regnet dom lovade idag håller sej långt borta!

hejhopp


morgonstund har guld i mun.

kunde inte somna igår. låg och vred mej bra länge.. tror det beror på allt kaffe jag drack igår.. somnade väl tillslut men drömde massa konstigt och nu har jag varit vaken sen typ sex. orkade inte ligga kvar i sängen så jag gick upp vid sju och nu ska jag ta mej en morgonpromenad. det skulle ju bli regn idag, men nu lyser faktiskt solen så jag får passa på!

har precis ätit lite äpple med keso för att få lite energi.
kaffe också såklart, hehe!


pusshej


överraskningsfika!!

emmah i klassen fyller år idag och hennes pojkvän fick tag på johanna igår och bad henne styra ihop en överraskningsfika med några kompisar! jag, johanna, paulina och nina sågs vid sextiden och köpte tulpaner och sen gick vi hem till emmah och sjöng för henne i trapphuset. haha, hon blev skapligt överraskad :D




mycket trevligt!! fick komma in och få en kopp kaffe. tårta till dom andra! ytterst trevligt, blev mest snack om plugget och alla i klassen. stackars emmahs pojkvän som fick lyssna på vårt kackel ;P

hemma nu. imorrn blir det fika med emilia, och sen blir det nog nånting uppstyrt med johanna och några till?! får se hur det blir med träning. borde nog inte egentligen, men. en promenad borde ju funka iaf! :)

har lite ont i magen. beror troligtvis på att jag druckit alldeles för mycket kaffe idag..

nu blir det lyxfällan snart.
fattar inte hur folk tänker..


puuussheeeej!!


torsdag

somnade i tid och sov gott inatt.
ändå var jag helt död när jag gick till skolan imorse.
inte trött, men helt slut i kroppen och benen kändes som bly idag igen.. ingen träning idag alltså :( blev skolan, sen plugg. och jag var på mycket bra humör. vi blev klara med vårt arbete, så det känns bra. nu är det bara ett seminarium och en redovisning kvar innan tentan..

gick förbi clas ohlsson på vägen hem, bytte ut min sodastreampatron.

hem. hungrig. värmde på en matlåda med köttrfärsgryta och ris.

iväg snart på hemligt uppdrag! ;)
berättar sen.

pusshej!


sängplugg!

tror jag ska hoppa i säng nu.. läsa lite..
planerar iaf att ha lunch med mej imorrn så jag inte blir på samma humör som idag. det blir smoothie gjord på yoghurt, blåbär, hallon, jordgubbar och kiwi. gott!

markus ringde precis. saknar!



längtar till frukost.


sliten.

sov skit inatt.. pallrade mej upp vid sju och åt frukost.

visste ni förresten att jag tycker frukost är det bästa på hela dagen?!
helt underbart gott att ta en kopp kaffe och skål med yoghurt, äppelmos, musli, flingor och russin. jäkligt otippat eftersom jag för bara några år sen aldrig åt frukost. det enda som är negativt är att den är slut 'efter frukost' och då är dagens bästa stund tyvärr över :/

gick till skolan vid halv nio.
genusföreläsning.
hon var lika tråkig som förra gången, men innehållet var lite bättre.

sen plugg med gruppen.
emma & sofie: ni får ursäkta mitt dåliga humör!
ingen lunch och sugig uppgift fick mej irriterad..

sen skyndade jag in till stan, körde en timme på crosstrainern.
var klar 15.40, stressade som fan för att hinna hem och i med tvätten klockan fyra. väl där inser jag att han som skulle tvättat efter mej hade stukit sin tid, så jag hade kunnat tagit det lugnt.. :/

dusch. plugg. tv. plugg.

har ätit för en stund sen.
tacoköttfärs, sallad, tacosås och cremefraiche.. gott och nog behövligt.

jag är helt död.
känner mej helt utpumpad.
mina ben är som spaghetti.
dom skulle behöva en vilodag, men hjärnan säger att jag måste träna.
får se hur det blir. kanske byter träningen mot långpromenad imorrn istället?

ont i axeln. och faktiskt träningsvärk i brösten fast jag bara körde en övning och dessutom med mindre vikt. detta visar hur otränad jag håller på att bli :(



ska plugga. vill sova.
imorrn skola och sen plugg med gruppen.


hejdå.


lång tisdag

det blev en timme på crosstrainern idag, lite ländryggsträning och sen kunde jag inte hålla mej från cablecrossen och köra lite bröst. hade mindre på än vanligt i hopp om att axeln inte skulle ta skada. gick bra och det var riktigt skönt! blev en proteindrink och ett äpple efter det.

gick till skolan, mötte upp gruppen, styrde upp våra frågor, och klockan två var det dags för intervju med skolsköterskan. det gick bra, lite för bra, då vi inte hann ställa alla frågor innan tiden var slut.. vi som var nojiga att vi hade för få frågor.. aja. sen gick vi och satte oss för att skriva ihop intervjun till ett arbete. trodde inte det skulle ta så lång tid, men efter tre timmar var vi fortfarande inte klara. klockan sex packade vi ihop för jag skulle möta johanna i stan.. jag hade trott att jag skulle hinna hem och äta och byta jacka innan bion, men icke! blev inte mycket mat idag, och jag fick frysa arslet av mig rent ut sagt.. (det var ju nämligen sol och varmt när jag gick till stan på fm så då hade jag lilla vårjackan på..)

mötte upp johanna på bion, vi såg Alice i Underlandet. det var väl sådär.. söt, men väldigt förutsägbar.. inte så konstigt kanske eftersom det är en klassiker, men jag har ju inte sett originaelt och tyckte ändå den var så..

kom hem för nån timme sen. kokade några ägg och åt..

markus ringde för en stund sen, han har tagit 110kg i bänk!! niiiice :)

 
nu ska jag förbereda morgondagen, sen hoppa i säng!

får se om jag hinner träna imorrn, blir skola, grupparbete och sen har jag tvättid.. mina ben skulle nog iofs behöva en vilodag, men nja.. måste träna!

yoghurt med musliblandning och äppelmos eller smoothie till frukost imorrn?
troligtvis den första.



goodnight!


tisdag..

underbart väder idag med, men jag är inte på lika strålande humör tyvärr. vet inte vad det är. eller ja. kanske.. skitsamma. har precis ätit frukost, nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på jason derulo. borde göra mig iordning egentligen, ska iväg och träna om ett tag innan jag ska till skolan..


ha en bra dag!
hejhopp


kluven.

falun eller gävle i sommar? det är frågan..

båda ställena har för- och nackdelar.

jag har beslutsångest, men har kommit fram till detta:

får jag jobbet här i gävle så tar jag det, om inte så blir det falun.
svårare än så får det inte va. orkar inte älta!

...

känns som att jag pratat i telefon hela kvällen. dessa ringde och pratade ett bra tag: mammsen, johanna h, johanna b, markus.

åt förresten kycklingen som var kvar från helgen.
rotfrukterna var inte lika goda. långt ifrån..


längtar sååååå till sommaren:
grillning, sol, bad, picknick, grönt gräs, fika, värme, blommor, öl, uteserveringar...

mmm..

...

imorrn har jag träning, intervju och plugg inbokat.
bio med johanna?

är rätt seg i benen efter all cardio förra veckan.
har ju som plan att bara köra konditionsträning ett tag nu, tills jag blir helt bra i axeln.. skittrökigt tycker jag, mycket roligare att köra styrka. och så har jag börjat tappa muskelmassa, så det suger!



jag ska lägga mej snart.
lite off. :/


känns långt till nästa helg..

så jäkla kallt igår kväll, elementet var iskallt trots att det stod på max. fick lov att ha extra filt och värma mig med hårtorken innan jag skulle sova, haha :)

imorse funkade elementet igen av nån anledning. mycket mysko..

gick upp vid sju, åt frukost, kikade tv, läste tidning.
så jäkla skönt att ha tid att softa på morgonen tycker jag.
gick till skolan vid halv nio.
föreläsning om hälsoläget i sverige/världen.
sen lite plugg med studiegruppen. satte ihop lite frågor inför intervjun imorrn.


tog en liten omväg genom bolougnerparken på väg till stan.


det var så skönt i solen att jag satte mej på en bänk precis vid ån och bara njöt en stund.




helt underbart!!! synd att det blåste rätt kallt bara.. 

aja, gick till friskis, körde crosstrainer 1 timme, sen mage, rygg och lite armar.

hem, dusch, mammsen ringde :)

nu har jag precis ätit lite ananas.

lär väl kanske äta upp resterna från helgen sen.
har ingen plats i frysen heller.. :/
får se.


jag är trött förresten. blir nog att lägga sig framför tvn en stund.



vad händer resten av dagen?

hemma?
plugg?
slapp?
bio?
fika?


nån?


helgen gick alldeles för fort.. :(

nu har markus åkt och jag är själv igen..

åt tacos förut som sagt och det var grymt gott!
sen mys framför tvn. svär lite över att dom bara visar massa repriser från program som gått tidigare i veckan. såna kan dom väl visa dagtid åtminstone, inte på bästa sändningstid?! skitstörigt iaf.


ringde mormor som fyller år idag! :)

nu ska jag plugga lite. imorrn är det skola igen.


vill ha mer helg!



saknar min stora starka karl ;)


kanonhelg!

gick som sagt till stan igår och träffade emmah! :)


vi gick runt bolougnerparken, tog typ en timme!


massa änder på vägen!


helt underbart väder.
(högskolan i bakgrunden;)


vi träffade amanda på vägen som var ute och sprang.




strålande sol, så jag fick använda glajjorna för första gången i år!




det var så varmt i solen att vi tog en fika på uteserveringen på brända bocken.


efter ett tag började det dock blåsa kallt så vi fick kura ihop oss med filtar.


markus kom hit strax efter två. vi åkte till valbo där markus köpte nya träningskläder. jag stod emot erbjudandet om att käka på restaurang på kvällen så vi åkte och handlade istället, sen ställde jag mig i köket!

det blev vitlök- & citronmarinerad kyckling med rotfrukter i ugn.
mycket gott, och jag är sjukt nöjd med att jag lagat mat! :)


till efterrätt blev det fruktsallad med turkisk yoghurt, honung och nötter!


mycket gott! ^^


det var bara massa skit på tv igår så vi gick ner på stan och hyrde film. väl hemma igen insåg vi att dvdspelaren i min dator tydligen gått sönder så vi fick kolla på annan film i stället :(

i säng rätt tidigt, båda var trötta.
sov sådär inatt.. :/


frukost, sen åkte vi till rusta för att köpa mej en resväska, men var inte riktigt nöjd så vi åkte till Öb istället. där hittade vi på ett trepack resväskor för 500 spänn, så nu har markus en stor och jag har två lite mindre! perfekt!

efter det tog vi en långpromenad runt bolougnerparken. underbart väder, men det blåste kallt som fan, så man fick ha lite mer kläder än igår.




gick in till stan, träffade på johanna och emmah på vägen, dom skulle precis ut och gå dom med. vi gick till mocca på söder och drack kaffe. markus tog en brownie med mjukglass och jag nöjde mej med en apelsin!

sen till willys, köpte lite grejs till kvällsmaten. blir tacos idag! (utan ost och chips och sånt iaf..) är sjukt nöjd med att jag inte ätit nåt godis helgen!!! (okej, förutom dom där tryfflarna i fredags, men det var ju bara några stycken så.. ;)



nu ska jag lägga mej i soffan en stund innan jag ska börja med maten.


pusskram!


ytterst rolig kväll igår!

hade riktigt trevligt igår!
bra att vi var så många så man inte behövde spela så mycket. tycker nämligen inte bowling är såååå himla kul, gillade skitsnackandet mer! :) men som sagt, riktigt nice och det får vi göra om!


johanna, amanda & maria!

johanna och ida

glada magda och amanda!


jag och maria (som för övrigt vann, Bra där!! :)

efteråt bjöd maria alla på Banana Skids, haha.
underbart gott, har inte ätit det sen jag var liten!

efter bowlingen gick jag och ida hem till daniels jobbarkompis mange där det blev öl, musik och tvspel!

vi spelade wii fit och det var helt galet!
ida var helt GRYM på fäktningen, utklassade allihopa! :)


daniel visar hur Lady Gaga ser ut i sin Bad romance-video, haha! :D

riktigt trevligt och vi åt världens godaste choklad (jag skojar ICKE!!) chokladtryffel med kola/karalmellsmak. helt gudomligt! man behövde inte ens tugga, den bara smälte i munnen.

vid halv ett kom det en sofie och sen skulle alla på krogen, jag var inte på humör (plus att ekonomin inte är den bästa) så jag pallrade mig hem!




vaknade tidigt imorse av att jag fick sms, sen kunde jag inte sova mer, det var så ljust i rummet. jag har iaf ätit frukost, duschat och städat upp lite. Nu ska jag ner på stan och ut och gå med söta emmah! :)

stråååååååålande!!!


(helt sjukt vilken vädermänniska jag är. mår så jäkla bra när det är sol, och typ helt tvärtom när det är dåligt väder. bra eller? hm. skitsamma, idag mår jag underbart!!  :)


helt underbart väder!

var väldigt trött imorse, drömde en skitkonstig dröm inatt. jag var med i 'halv åtta hos mej' och det var min tur att laga mat, men jag hade bara massa rester från de andras middagar hemma och hade glömt att tina kyckling. äggen gick sönder så jag var tvungen att gå typ en halvtimme till ica, och väl där hade jag glömt plånboken. fick försöka övertala dom att jag skulle få det på krita, men inte förrän jag sa att filmteamet var hemma hos mej (markus hus) och gästerna satt och väntade på förrätten så gick dom med på det, och då började dom skissa på värsta avbetalningsplanen. helt galet iaf! :)

sååå jäkla skönt ute idag. solen värmde ordentligt och jag har varit på kanonhumör hela dagen! började med redovisning/diskussion utifrån vårat arbete. gick riktigt bra! sen hämtade jag portföljen med arbetena från min förra kurs. fick 3 (!!) poäng från betyget A. är såklart skitglad för att jag lyckades få ett B, men när man är så nära högsta betyg så blir man ju lite bitter.

efter skolan gick jag och johanna till stan och drack kaffe på coffelounge. bästa stället för tillfället för solen ligger på där och man ser ut över torget!

sen blev det friskis, 1timme på crosstrainern och sen körde jag mage/nedre ryggen. kan inte köra övre tyvärr pga min axel :(


på väg hem, sen jag nån kille i t-shirt i en välbekant mössa som sticker upp på en uteservering en våning upp på torget. funderade ett tag men sen tänkte jag: det måste vara daniel, ingen annan är så dum så han sitter i t-shirt nu!! ;P (solen var ej framme då..) haha, jag går dit iaf, han och en jobbarkompis sitter och dricker öl. satt och snackade ett tag med dom innan hemgång. får se om jag möter upp dom efter bowlingen.
jag, maria, amanda, magda och johanna ska nämligen rulla klot ikväll. kan bli ytterst trevligt! :)

nu ska jag kika lite tv, sen lägga mej i badet.

ha en uuunderbar fredag!!!

pusskram


lång dag idag igen!

kvällen igår började med trevlig förfest hos hampus!
blev lite singstar och allmänt skitsnack.




johanna

louise

maria & amanda

magda & hampus

carola, sanna & nina

louise & jag!

strax efter elva gick vi till kåren, musiken sög så jäkla hårt! jag och johanna drog vid typ tjugo i ett nångång. blev fyra öl att dricka allt som allt.


trött som fan imorse, ville inte gå upp alls men det var bara att ta sig i kragen. gick iväg vid halv nio för att jag skulle ha gott om tid på mig då jag inte visste hur lång tid det skulle ta att gå. jag var tydligen snabb eller nåt för jag var framme en halvtimme för tidigt..

intervjun kändes iaf überseriös och skitlång.
dom ställde massa knepiga frågor.. var inte direkt nervös innan, men väl där blev jag lite hispig. trodde jag skulle få nån blackout när dom ville att jag skulle ge exempel på olika situationer och problem jag råkat ut för och sen löst, och massa sånt. det gick nog bra, men på slutet blev det lite knas.. jag hade en väldigt konstig känsla när jag gick därifrån.. jag är skeptisk..

aja. orkar inte babbla mer om det nu.
gick till friskis, körde en timme på crosstrainern.

sen blev det en riktigt trevlig pluggfika med gruppen.
vi blev klara och jag tycker allt känns bra.

gick på stan en sväng med emma, sen styrde jag hemåt vid tretiden. skrev handlingslista, plockade ihop tvätten, sslängde den i maskiner och sen knatade jag till willys. tur jag varit så smart att jag tagit ryggsäck med, annars hade jag aldrig orkat bära hem allt. var ner och slängde in all tvätt i tumlaren för nån timme sen, och nu har jag städat lägenheten. har bara dammsugning kvar!

hade tänkt färga håret, men får se om jag orkar idag..


nu ska jag slappa lite innan jag ska ner till tvättstugan igen.

lite mat kanske?


onsdag!

helt underbart väder idag!!
7grader varmt när jag skulle gå så det fick bli vårjackan.





skönt som fan!!

gjorde typ klart vårat arbete idag på förmiddan.
en i gruppen var såklart 40min sen när vi skulle ses..
menmen. som sagt nästan klara iaf.
ska ses imorrn och göra klart det sista.

sen föreläsning, hon är bra matilda tycker jag.
jag fick nåt ryck och slängde in kommentarer typ hela tiden.. helt knas, jag brukar inte va så aktiv i skolan, men tror hon gillade att få lite respons iaf!

sen gick vi till stan, systemet.
köpte tre öl.
får se om jag ens tar med alla, jag ska ju upp imorrn..
förfest hos hampus i klassen.
det blir typ han och massa tjejer. nice :)

sen kårkväll. jag blir troligtvis inte kvar tills dom stänger, men kan ju va trevligt att gå dit och va lite social. jag var ju inte på förra kårkvällen.

som sagt, arbetsintervju imorrn halv tio!
lite nervös, men jag känner mej rätt lugn ändå eftersom de har varit så 'på' sen jag sökte.. så det blir nog bra. får ge fan i att dricka så mycket ikväll bar! :)

ha en trevlig kväll allihopa!!

pusskram


trött men nöjd.

föreläsning imorse sen plugg men gruppen.
en hoppade av idag pga nåt jobb och jag kan inte säga att jag blev ledsen direkt. nu kan jag fokusera bättre. fick veta idag att det vi gjort igår var helt fel, så vi fick börja om idag.. gör inte så mycket för nu när man vet att man är på rätt spår så känns allt bättre. synd bara att alla inte tillför lika mycket..

aja. pluggade till typ två, sen gick jag och johanna till stan och tog en fika på coffeelounge. blev kvar där ett bra tag, gick till friskis vid kvart i fem. körde 25min på crosstrainern och sen 50min spinning.

hem, duschade och sen blev det matlagning.

stekte lök, paprika och köttfärs. hade i tacokrydda, majs och champinjoner. det fick koka ihop och sen hade jag i creme fraiche. åt med ris, och det blev riktigt gott!

nu är jag helt slut.. vet att det var några saker jag skulle göra, men jag har fasiken ingen aning om vad det är.. trött som få. ska diska och röja upp lite, sen ska jag faktiskt försöka komma i säng innan tio (!!)

får se hur det går.


hoppas på strålande sol imorrn.
börjar dagen med fortsatt plugg med gruppen.
hoppas vi får det mesta gjort..

pusshej!


lite uppgiven. redan.

helgen var jättebra, massa mys, god mat och fika!
hans familj kom och fikade igår, sen följde vi med Elving, Carina och några till ut och åt på kvällen. markus skjutsade mig till tåget vid halv tio.

efter att vi åkt typ en halvtimme stannar tåget och allt blir kolsvart. efter en liten stund får dom på lyset igen men det tar inte lång tid innan hela batteriet dör och det blir kolsvart igen. mitt ute i ingenstans, det kändes som i en skräckfilm; skitläskigt!! får vänta ett tag innan dom kommer och säger att dom inte kan laga felet och att vi måste evakuera. efter en stund får vi pulsa i typ en halvmeter djup snö för att komma till en väg där en buss skulle hämta upp oss..
skulle varit framme 22.40 men kom hem halv ett.. lagom munter och pigg. inte fick jag mitt pluggande gjort heller.. inte så lätt utan lyse!

sex timmars sömn, sen upp till skolan på en ganska intressant föreläsning.
sen diskussion med gruppen. känns som att jag lagt ner på förhand.
jag kommer få göra allting känns det som, ett tag var det som att jag höll diskussionen med mej själv. en bara klagar och vill göra så lite som möjligt och en annan säger inte ett jäkla pip. det här kommer sluta i kaos och jag har ångest som fan!! 

gick till friskis. körde en timme på crosstrainern.

sen till SJ. hatar dom. skulle få pengar tillbaka för biljetten igår, men nejdå då var ju det tågkompaniet så nu måste jag skicka brev till dom. och så bokade jag om min arlandabiljett, men när jag kom hem såg jag att han gett mej en biljett som inte är ombokningsbar. vafan!! han frågade inte ens. nu hoppas jag bara att flyget hem inte ändrar tid..


hem. bad. nu blir det lite tv. sen plugg.


saknar markus massor. var så mysigt i helgen..

hej.


kanonlördag!!

haha, ställde ett gas vatten vid sängen när vi la oss igår, det första katten gjorde var att hoppa upp och börja lapa ur det. sen stoppade hon ner tassen och slickade av vattnet från den flera gånger. det första jag såg imorse när jag vakna var att hon satt där och doppade tassen i vattnet. (hennes kattlådetassar!!) haha, det får bli vattenflaska hädanefter! :)

upp, frukost, markus bakade lite, och sen åkte vi till biblioteket och min snälla pojkvän skaffade lånekort och lånade skolböcker till mig ♥

fick förresten B (=mycket bra) på första kursen!!
grymt nöjd! :)

vid tolv kom mamma & pappa och fikade. Markus har bakat massa chokladbollar, snickers och kladdkaka med grädde. sååå gott! :)

dom åkte vid halv två två nångång och då åkte vi och köpte varm choklad och satte oss i solen och njöt. helt underbart!! sen förbi hemköp, lämnade tillbaka filmerna från igår och så hyrde vi 'sommaren med göran' som vi ska se ikväll!

har nyss ätit lite.

ikväll blir det middag på Burning Duck i avesta, sen mys hemma!

ha en kanondag allihopa!!

pusskram


hos markus!

äntligen här. har saknat honom massor!
vi har varit på ica och köpt godis och hyrt film till kvällen.
nu lagar han mat. det blir pasta med kyckling, grönsaker och pesto!

ikväll blir det massa mys och imorrn kommer min family hit på kalas!

ha det bääst!

pusskram


dagen kunde tydligen bli ännu bättre:

dom ringde igen från omvårdnad, jag ska dit på intervju nästa vecka!!!
(och jag har ännu inte gett dom referensera som de ville ha igår!!)


flyyyyyyt!


NICE!!!


underbart!!!!

jag är helt salig, det är så gryyymt härligt väder ute!
man kan inte bli annat än glad!

var på en trökig föreläsning idag, man hörde knappt vad han sa (inte för att han sa så mycket men..) skitsamma, nu är det helg och jag ska åka till min markus! :)

ååååååååååååååhhhhhhh jag sprudlar.
heeeeeeelt underbart!!!



(den som förstör min dag tänker jag slå!)


soooool!!

idag blir en bra dag!
den kan då iaf inte bli sämre än gårdagen! ;D

nu ska jag till skolan!
hejhopp


ångest.

sov skit inatt. drömde massa knas igen..

pallrade mej till skolan iaf. föreläsning som var sådär.
efteråt träffade vi gruppen, eller ja 3/4delar iaf.
tycker iaf att man kan höra av sig och säga att man inte kommer..
aja. styrde upp lite som ska göras.
har världens panik över att jag inte har några böcker, men bästa johanna och ida ska låna ut två till mej.
TACK BRUDAR, ni är guld värda!! ♥

lunchade med emma och emilia på pazzo efter skolan.
eller ja, bara kaffe och äpple för min del. har inte råd att äta ute så ofta längre.
min ekonomi är nog sämre än jag tror.

gick till friskis.
körde 1½ timme på crosstrainern.
-900kcal alltså.
heeeelt sjukt!!
det gick av bara farten på slutet.


hemma vid fem, helt slut.
skulle boka om mina tågbiljetter så jag hamnade i avesta istället för hedemora för det tog bara en timme, till skillnad från två och en halv om jag skulle ända till hedemora.. mm, stressade som fan ner till stationen (eftersom jag hade biljetterna uthämtade) och väl framme säger dom att jag inte får boka om från SJ-biljetter till TiB-biljetter!! vafaan. nej, då måste jag köpa nya biljetter och ha de andra innestående tills jag ska resa med SJ nångång. problemet är bara att SJ inte kör inom dalarna, därför kommer jag aldrig utnyttja  dom där jäkla pengarna. jag fick gå hem med mina biljetter igen alltså.
ont i magen. ångest som fan.

åt lite gröt. och yoghurt. och ägg.

sen kom jag på den brillianta idén att jag har ju en SJ-biljett från arlanda till gävle som jag kan få pengarna för, så nu har jag alltså bokat nya biljetter till avesta, avbokat dom första och ska lämna tillbaka arlandabiljetten och dom pengarna blir alltså dom jag köpte de här biljetterna för, sen köpa samma arlandaresa igen för pengarna jag får innestående.

JÄVLIGT STRULIGT, men nu är det ordnat iaf.
fick bara magsår på köpet. tack SJ.


sjukt, jag sökte ju jobb igår kväll, och idag ringde dom och ville ha referenser. dom måste alltså vara intresserade. problemet är bara att min gamla chef självklart har semester nu (som vanligt) och de skriftliga omdömen jag har är i falun. ångest!!! fan liksom, när dom var så snabba att ringa mej så ville ju jag va lika snabb tillbaka, men nejdå. fan.

snälla mammsen kanske kan leta fram pappren åt mej om jag ber snällt..

markus ringde så jag fick gråta ut lite.
har tagit en dusch också, så nu känns det lite bättre..


saknar min söt..


jag har inte packat än.. men det borde jag hinna efter skolan imorrn eftersom jag nu ska åka vid två istället för ett. kalas i helgen alltså, Markus fyller ju år!
 


sorry för all text och dålig uppdatering.
har inte varit pigg på att skriva tidigare.

längat efter att komma bort.
inte många veckor kvar till thailand nu..
bjuder på några gran canaria bilder så länge!





















det var tider det...



nu ska jag torka håret och sen försöka sova lite..
har fortfarande ont i magen men jag hoppas det ska släppa när jag lägger mig.



godnatt alla!





.

har sökt jobb.
har ångest. över massa grejor.

godnatt.


ut i stormen.

var hemma nästan hela dagen idag.
krille ville inte gå på stan, och jag skulle ju inte ha nåt där så vi blev hemma, spelade alfapet och skip-bo. sen gick vi och tog en fika på coffeelounge och efter det knölade krille lite korv innan han tog tåget hem.

nu ska jag gå till konsum.
kaaaallt ute, men jag måste,

hejhopp!


Shutter Island:

var inte så bra.
blev faktiskt riktigt besviken!
enligt trailern skulle det ju vara typ en skräckfilm, jag väntade mej typ en spökjakt i ett mentalsjukhus, men efter en timme spårade allting ut och filmen blev bara störd. helt konstig och när den var slut visste man inte vad som stämde eller inte.

nej. den får inte så bra betyg av mej tyvärr.


gick hem sen, kollade på Forgetting Sarah Marshall och åt chips & dip.
funkar alltid!


åt förrresten på kungshallen innan bion..
servicen blir fan sämre och sämre. inte bra!!



..undrar vad vi ska hitta på idag?

solen skiner iaf.

nu blir det frukost!

ha en kanonbra dag!


kvällen:

mötte krille, tåget var lite försenat så jag fick vänta.
sen gick vi till stan och hämtade biobiljetterna, skönt att ha det avklarat. gick vidare till willys och köpte lite biogodis och chips till ikväll.

nu ska vi snart gå till kungshallen, krille vill äta kebab.
får se om jag också tar det, eller möjligen en sallad?

sen bio. och sen hem och kika film här hos mej.
blir en trevlig kväll!

hejhoooppp!!


feeling better!

pallrade mej iväg till skolan.
har lagom panik över nya kursen. mycket som ska göras på kort tid, och nu har vi hamnat i nya grupper så vi får se hur det går. jag är med emma (sjysst brud från hedemora), jesper (mycket trevlig och pratglad kille som verkar ambitiös) och sofie, en tjej jag inte har nåt grepp om ännu för jag har knappt pratat med henne tidigare, men jag tror detta kan bli bra!! man får se saker positivt från början iaf! :)

tog sällskap med johanna till stan efter skolan. snällaste hon som tog med och lämnade in mina böcker på biblioteket! tack babe! :)

sen till friskis, körde 30min crosstrainer, 10min löpband, 25min crosstrainer igen. allt som allt -600kcal. jag är nöjd!!

hem, käkade lite och hoppade i badet. nu har jag precis tryckt i mej morötter och bubbelvatten så jag har ont i magen. kanske inte så smart, men det var så goott!! :P

ska traska ner till stationen och möta upp krille som kommer med tåget. Vi ska gå och käka nånstans (kan tänka mej att han vill äta på Max, suck.. :P )  och halv sju blir det bio. Shutter Island. usch. är nästan lite skraj på förhand ;P
brorsan stannar tills imorrn iaf, då ska vi iaf gå på stan en sväng. kanske spela lite biljard eller nåt?


det reder sig.

nu måste jag gå.
hejhopp!!



stor kram till Markus! ♥


mår inte bra.

ville inte alls gå upp idag.
har drömt sjuka drömmar inatt och jag vet inte vad det är för fel, men jag känner mej helt deprimerad och off. skulle helst stannat hemma under tävket hela dagen, men det går inte. måste till skolan och bli registrerad på nya kursen..


usch. jag vill inte..
sen måste jag träna och gå till det där jäkla biblioteket.

och fan vad mycket snö det är idag.


nej idag är inget positivt. :(


...

ny kurs imorrn. jag har inga böcker.. hm. aja.
det löser sig.

får se om det blir träning efter skolan.
hinner en stund iaf innan brorsan kommer hit.

vi ska på bio imorrn, shutter island!
det är säkert asläskig..


jag har fortfarande mensvärk.
det är grymt irriterande för jag brukar inte ha ont!!


känner mej allmänt låg idag.
humöret är sådär.
längtar till helgen!

godnatt.


stökmåndag.

hela dagen har bestått av tvätt, städ, disk, träning och handling.

var iväg till willys nyss för att handla. trotsade alltså stormen ännu en gång, för jag såg på vädret att det skulle va samma jäkla skitväder imorrn med. Orka stressa med det imorrn innen krille kommer. nej.

nu är jag fattig. :(


nu är det halv åtta hos mej. sen ska jag hämta tvätten!

pusshej


vilket jäkla väder!

på väg ner till stan var det väl okej, visst det snöade en del, men det var inget emot hur det var när jag skulle hem. herregud alltså!! världens snöstorm, kändes som nålar mot ansiktet och ett tag trodde jag att jag skulle blåsa bort.

aja. var in på Vila och lämnade tillbaka en spetströja jag köpte i fredags. den var jättesöt, men jag vet inte.. behövde pengarna mer.. krille kommer ju imorrn så då lär det väl gå lite pengar, och markus fyller år i helgen så han lär ju få paket. lämnade även tillbaka en liten klänning på Hm, tur att dom inte märkte att öppet-köpdatumet gått ur. tyvärr hade jag handlat den med presentkort, så jag fick inga kontanter tillbaka där :(
hade 20% på smink där så jag köpte lite nytt för presentkortet jag fick..

sen till friskis, körde 70 (!!) minuter på crosstrainern. -700kcal alltså, härligt!!! har ju lite gymuppehåll den här veckan i hopp om att min axel ska bli frisk, men jag körde lite magövningar iaf..

nu dricker jag lite kaffe och äter äpple med keso.
sen blir det ett varmt bad och i eftermiddag har jag tvättid igen. får se vad som strular den här gången då :P


kramhej.


trök.

somnade rätt sent igår, vid ett nångång?
sov gott inatt iaf och när jag vaknade hade jag fått sms från söt.
vi har varit tillsammans i nio månader nu! :)

var helt nyvaken när dom ringde från ett hyresbolag här i stan och sa att jag får gå och kolla på den där lägenheten jag sökt. ska ringa snubben som bor där och bestämma nån tid..

nu sitter jag här med min kaffekopp och har mensvärk och är helt svullen över buken. lagom hett! usch. och snön vräker ner ute. är inte pepp alls på att gå utanför dörren idag..

nej roligare dagar har man väl upplevt.
(säger jag som knappt varit uppe i en halvtimme..)


aja. får se vad som händer.
hej.


RSS 2.0