kvällen spårade ur.. :(

det gick ju så bra. var nöjd med min lilla godisskål..
sen fick jag blodad tand och då blev det både popcorn och glass.

fyyyy mej. usch. jag hade inte ångest för godiset, men nu är den ett faktum!


jävla skit.


morgondagen blir bättre! det måste den.


blev en liten skål!



nu ska jag bara ha det lugnt och skönt famför tvn.
(och inte ha ångest över godiset jag ska knöla i mej!)


utekväll.

ytterst trevligt igår! men jag har nog aldrig bytt kläder så många gånger nångång tror jag.

 

herregud alltså, jag såg ut som skit i allt! aja, blev klar tillslut iaf och så gick vi och mötte upp ida. in på willys och köpte lite blommor och choklad i inflyttningspresent, och sen gick vi till johanna!

satt i köket mest hela kvällen, pratade med magdalena och maria i klassen, och några kompisar till johanna. en granne till henne bjöd in sig själv och kom dit. det var MYCKET underligt och han hade nog några skruvar lösa verkade det som..

aja. tog bussen till stan sen, in på heartbreak, helt galet vad folk det var!!! hysteriskt.
skapligt kul, men vi tröttnade ur sen så vi gick innan stägning..

sjukt full var jag också. lagom ångest idag. :/

vaknade vid sju imorse med världens mensvärk. fyfaaaan. gick upp och tog tablett, sen låg jag typ i fosterställning ett bra tag innan jag somnade igen. har aldrig haft sån värk i magen förut. det har fortfarande inte släppt. :(

har bara varit hemma idag, ätit frukost och lunch och spelat alfapet med syster. sen följde jag med henne till stationen och passade på att hämta ut mina tågbiljetter till hedemora och arlanda, så det inte skulle bli som sist ^^

stog emot att köpa godis när jag var in på ica på vägen hem, men nu ska jag gå till willys och köpa lite.

om det är nångång man ska få unna sig så är det nog idag: söndag, bakis och mensvärk. yes! (har ju faktiskt inte ätit nåt onyttigt på heeela veckan, förutom alkoholen och lite chips igår!)

markus ringde. SAKNAR!!
är så van att va med honom på söndagarna.
då brukar vi köpa mat och godis och bara mysa framför tvn..


aja. willys it is, måste va hemma till sex för då börjar tough love!

pusshej


iväg på inflyttningsfest snart!

vi har precis kommit hem från kungshallen. var där för att käka middag. är liite besviken, dålig service, ingen sallad och ingen potatisgratäng, meeeeen. det var gott ändå :P madde tog oxfilé och jag tog scampipasta!

markus ringde precis. saknar honom! mycket konstigt att inte träffas i helgen, men som sagt, vi hinner nog ses skapligt mycket ändå! :)

nu ska vi göra oss iordning. madde kom precis ut ur duschen i världens minsta handduk. hahahaha, håller på och garvar ihjäl mej, hon står typ mitt i fönstret och letar efter sina trosor ;P

johanna har som sagt inflyttningsfest ikväll. efter det blir det krogen!


det ständiga frågan kommer nu: WHAT TO WEAR?!?!

Aja, ha en kanoonkväll allihopa!!

pusspuss


var ju förresten på stan förut, köpte tre t-shirtar och två halsband. det ena halsbandet var ascoolt; en uggla och när man tryckte på öronen öppnades vingarna och det blev en klocka. grym!!


ny dag, nya möjligheter!

vaknade upp med ett kanonhumör idag!
även om solen inte skiner och det är allmänt grått och tråkigt så blir det en bra dag!

jag och madde har precis ätit frukost: yoghurt med blåbär, musli och russin. ägg och kaffe. kan inte bli bättre start på dagen!

nu ska vi ner på stan och kika lite,  och jag ska försöka få in syrran till en frisör tänkte jag ;) hon fick nämligen presentkort på klippning i julas, och hon har fortfarande inte använt det och igår så klagade hon på att håret var så långt och bara hängde. det är alltså hög tid att klippa sig. får bara hoppas att nån frisör har drop-in.

going down town alltså!

ha en bra dag everybody!

pusshej


fredagsmys!?

jag och syster har spelat betapet och ätit popcorn!

ytterst trevligt, men jag suktar efter godis i mängder.
helst ett helt berg av choklad!!!


cravings så det heter duga!!!

stör mej som fan på alla fredagsmysare på facebook som sitter hemma och svullar utan att bli tjocka. vill haaaa!! menmen. vill man vara fin får man lida pin!

Kramkram


fredag!

sämsta föreläsningen sen genus-föreläsningen idag. herregud säger jag bara. sååå jäkla tråkig!! hade klarat mej skapligt bra utan denna kan jag säga. inget vettigt tyckte jag han sa heller..

aja, när den var slut käkade jag och johanna lite och gick sen till stan och mötte upp ida. tog en kaffe på waynes och pratade allmän skit. trevligt! :)

svängde förbi systemet på vägen hem, tänkte ha det avklarat så jag slipper kånka alkohol imorrn. väl hemma var jag ashungrig och värmde på lite lax.



precis när jag ätit upp hörde syrran av sig och sa att hon skulle bli en timme tidigt typ.  hon hade sån jäkla tur att när hon stog och väntade på bussen körde daniel förbi så hon fick åka med honom till gävle. FLYT!! 

hoppas alltså att hon inte är hungrig på en gång, för jag har ju nästan precis ätit..


ikväll blir det iaf kyckling med fetaostsallad och kall sås. lite bulgur också kanske?

vi ska bara va hemma och ta det lugnt ikväll. kika tv och spela alfapet. blir ju utgång imorrn så då lär vi vara utvilade! ;)


ha en kanonkväll!

pussheeeeeey


skola!

fan vad sur jag blir på den här jäkla snön alltså. nu har det kommit nån decimeter till inatt. INTE BEHÖVLIGT!!! det går ju fan inte att gå ordentligt, och dom är ju inte världssnabba på att ploga i den här stan heller..

spinningen gick väl sådär, halvvägs in i passet blev jag helt slut och benen kändes som spaghetti. lagom dygt, men jag tog mej igenom hela passet iaf och nu är jag nyduschad, pigg och ska iväg till skolan på föreläsning!

efter plugget blir det fika med johanna och ida. ytterst nice!!

ha det bäst så länge!! :)

hejhopp!


All in!!

Goooooooood morgon!!
har varit uppe sen tio över sex och nu sitter jag och dricker kaffe.
passet är bokat och jag ska alltså på spinning klockan 7.30. nice!


kan ju inte skita i träningen bara för jag är uppbokad från klockan tio och resten av dagen. det här blir perfekt, träning en timme, hemma kvart i nio igen, hinner slänga i mej en proteindrink och en kaffe och sen gå till skolan vid halv tio nångång.

yesbox.

ha en kanonbra dag, och fixa gärna fram lite sol om ni kan!

pusshej


dags för sängen.

alltså jag är så duktig!!
jag har legat under 1500kcal i matintag varje dag den här veckan. (och då har jag inte räknat bort de kcal jag tränat bort!!) får se om jag lyckas gå ner några kilon innan vi åker till thailand! *pepp*


pratade med markus en stund förut.
vi ska ju inte ses i helgen. det blir knas.
första helgen på nio månader som vi inte ses.
kanske är bra på ett sätt, då hinner man sakna varann ännu mer :)



nu: sängen.

får se om det blir nå träning imorrn som sagt.
har såååååååå jävla ont i axeln :'(

(och ja, jag tycker synd om mej själv. man kan ju tycka att det ska va bra att träna, men nejdå. och jag är inte den enda som har skador pga träningen. eller hur mamma?!)



gooooodnatt!

det kommer bli en bra helg.


smärta!!

var på spinning. passet var bara 45min, det sög ju lite men..
duschade ju såklart efter, samt tvättade håret, vilken jag nog aldrig kommer göra igen. hårtorken var fanimej den sämsta jag varit med om. tog typ 20min att torka håret. helt värdelöst!!

aja. träffade upp johanna iaf och vi gick till coffeehouse och drack kaffe i några timmar. ytterst trevligt! sen gick hon hem och jag blev kvar på stan. köpte en tunika, en spetströja och så hittade jag på en lite skjortklänning på rea. nice!

var inte hemma förrän efter fem nångång, och jag får bara mer och mer ont i axeln. jag var ju bra igår, men idag har det kommit tillbaka och är ännu värre. lyfter jag armen ovanför axelhöjd så gör det asont!! fan alltså. johanna har gett mej träningsförbud nästa vecka.. blir alltså bara cardio! herregud säger jag bara. ingen styrketräning alls :'(


trodde ju att jag skulle få va ledig imorrn, men nu har vi tydligen studieteknikföreläsning som johanna tvingar med mej på. jag tänkte ju gå och träna jag, men nähäpp. och efter skolan går det inte för då ska vi fika med ida och sen kommer syster hit.. skulle ju iofs gå att träna innan? hmmm. det där får jag fundera på. beror ju lite på hur trött jag är också, men jag sov ju ut idag så det kanske borde gå.


skitsamma, nu ska jag röja upp lite här, jag får ju som sagt besök i helgen.

hej så länge!


torsdag!

har sovit grrryymt skönt inatt!
det var behövligt kände jag.

och tio min efter att jag vaknat ringde johanna, så idag blir det fika med henne. nice!! först ska jag på spinning en timme. bra där!

kanonväder idag förresten. guuuud va glad man blir!

störig grej: igår när jag tvättade försvann en av mina träningshandskar!!
nu ska jag sätta upp lapp i trapphuset, haha! :D

peeeace out!


nu ska jag försöka komma i säng.

gjorde mej iordning för äver en timme sen egentligen men jag fastnade vid datorn. och jag har heller inte vikt tvätten än, som jag hämtade klockan åtta. ingen ordning alls.

imorrn ska jag ta sovmorgon!
hoppas jag sover bättre inatt än jag gjort tidigare i veckan..

sov gott.


saknar min markus..

♥ ♥ ♥

biljetterna bokade.


:(

känns inte bra.. har en dålig känsla helt enkelt.
vet att jag säkert inte har någon anledning att känna såhär.
men jag tror saker och ting har förändrats.
vill bara att det ska vara som förut.

mitt fel.
hatar mej själv.


frågan är..

vad som är självkontroll och inte?

jag har lyckats trycka i mej en hel påse tuggummin under kvällen. det är ju inte så jäkla bra.. men jag har däremot inte ätit något onyttigt alls.. hmmmmmmmmmm.


jag satsar på att det är bra självkontroll! ^^


så trött!


såhär såg det ut imorse!
blev på riktigt bra humör av solen, trots att det var skitkallt idag!


redovisningen gick bra. det är ju tur att vi är uppdelade i smågrupper om 12-15pers, annars hade jag aldrig gått med på rollspel!

lämnade in uppsatsen. fick lite ångest precis innan och tänkte att jag har ju faktiskt till på fredag på mig. ska jag ta hem den och finslipa ännu mer? men nej. orka?!?! nu är den inlämnad, och jag var ju faktiskt nöjd med den. även om det alltid går att förbättre såklart, men nu är den inlämnad iaf och det går inte att göra nåt åt det!

tror att det är grymt stor skillnad på allas texter, och jag har ingen aning var min ligger.. det får jag veta om några veckor..

efter skolan gick vi till stan.

så jävla underbart väder!!!
man blir så jäkla glad när solen skiner, och faktiskt värmer!! :D

gick till friskis. körde 45min rygg/biceps/triceps och 30min på crosstrainern. de sista minuterna var rena döden, men så tänkte jag att om johanna hade varit med så hade hon tvingat mej köra klart det sista eftersom jag sagt att jag skulle göra det!! ;P


sen hem, svängde in på ica och köpte broccoli, ägg och lite frukt och grönt.

drack en proteindrink, käkade makrill och en morot.


vid fyra var det dags att köra igång tvättandet, och det blev ju självklart omständigt. (precis som vanligt alltså när jag tvättar) väl nere efter 8 trappor inser jag att jag glömt tvättmedlet uppe, så det var bara att knata upp igen. skapligt drygt.

var ner för en stund sen och slängde in det mesta i torktumlaren. hade tvättat ett par skor jag skulle ha med till thailand, men det gick tydligen inte, sulan var helt söndersmulad.. :/ konstigt.. jag har ju tvättat dom förut och jag körde bara på 30grader.. aja, de kanske har gjort sitt helt enkelt. synd, men..



jag är så sjukt trött. skulle lätt kunna somna, men jag ska hålla mej vaken ikväll och sen sova ut imorrn. blir nice! nu funderar jag på om jag ska sätta igång med middagen? blir som sagt lax med ägg, broccoli, sallad och kanske lite egengjord sås..

får se. om en stund.

kram så länge!


kaaaallt!!!

har sovit skit inatt. vaknat flera gånger, och drömt massa konstiga drömmar.

har precis ätit en smoothie och druckit kaffe.

ska snart gå till skolan. träffa johanna på biblioteket och skriva ut våra arbeten så vi kan lämna in dom idag. det är 16,5minus ute, så jag ser inte fram emot promenaden till skolan. usch. har underställ på mej idag! vi ska redovisa idag, det är det sista på den här kursen. många tycker det är skönt att den är slut, men jag hade egentligen kunnat hållt på med det här ett tag till, för nu fattar jag vad allt går ut på och är helt insatt (det är väl iofs då man ska gå vidare men, ) nästa kurs kanske är ännu drygare ju, vem vet?

träning efter skolan idag.

hörs sen!

hejhopp


planering är lösningen!

jepp, jag har kommit på hemligheten med att lyckas.
planering is the shit helt enkelt.
allt blir strukturerat, bestämt och ENKELT!!!


love it!


imorrn blir det smoothie till frukost, proteindrink+ frukt med keso till lunch och lax till middag! gott, nyttigt och helt underbart bra!


morgondagen består av seminarium, träning och tvätt!





har förresten lagt intresseanmälan på en lägenhet!
den är större, billigare och har balkong. Nice!!




pratade med syster för ett tag sen också.
nu är det bekräftat att hon kommer hit över helgen. sweet!




Mammsen, vad glad jag blev för din kommentar! ♥


godnatt alla!


kontroll!

efter frukosten smsade jag johanna och frågade om vi skulle ut på promenix efter pluggandet eftersom jag har grymt ont i axeln. skippar styrketräningen idag eftersom det smärtar bara bara jag lyfter armen. var tvungen att bestämma det INNAN jag gick ut, annars fanns ju risken att jag skulle skita i det, det var ju ändå 12 minus ute!

gick till sätra iaf, mötte upp gruppen hos johanna och så la vi upp vår redovisning. det blir rollspel och jävligt humoristiskt, jag kommer skratta ihjäl mej när jag gör min scen :P

efteråt gick jag och johanna iväg. det var ju mulet imorse, men när vi kom ut var det strålande sol och den värmde faktiskt!! vi gick en bra bit, upp i stigslund och runt hela sätra. blev lite mer än en timme innan jag var hemma igen! skönt som fan att få röra på sig, men det var lite kallt med bara leggings på sig :P

var som sagt lite frusen när jag kom in, så jag ville ha något varmt i mej till lunch. därför sparar jag kycklingen och salladen till middag och slängde ihop en svampsoppa istället. gööött!!

känns så jäkla bra med maten nu. har full koll och det kommer blir så jäkla bra det här!!! *pepp*


nu ska jag finslipa det sista på uppgifterna som ska lämnas in imorrn!

pussheeej


frukost!

har inte sovit så bra inatt, vaknat ett antal gånger. skitdrygt.
men nu har jag precis startat dagen med kanongod och nyttig frukost!

smoothie gjord på yoghurt, kiwi, blåbär och jordgubbar! nice :)


nu ska jag gå till johanna snart!
peace out.


huvudvärk.

har haft ont i huvet till och från hela dagen.
nu mer än tidigare. grymt drygt..

hoppas det går över tills imorrn.


nu ska jag hoppa i säng och kika tv och vänta på att söt ringer ;)

ska till johanna till tio imorrn, vi ska sätta ihop vår redovisning!

godnatt.


måndag!

ny vecka, nytt liv?
har tagit nya tag iaf.
måste bli bättre med maten, och starten har varit bra iaf. ätit frukost och lagad middag iaf. frukt med keso och proteindrink till lunch.


vaknade klockan fem imorse av världens smäll.
blev skiträdd och vet fortfarande inte vad det var??
anneli sa att det kanske kunde va snö som ramlade ner från taket.
jag hoppas det iaf, och bortser från att det lät som att smällen kom från hallen..

sol idag! blev riktigt glad av att det var så ljust och fint. det ända negativa var att det var 27minus imorse... blev dock varmare på dan, så det var bra!!

tränat idag; bröst, axlar och 30min crosstrainer.
inte smart att träna axeln. trodde jag var bra, men nu har jag ondare än nånsin och kan knappt lyfta armen.


efter träningen gick jag till biblioteket och skrev ut min text. självklart var det fel på skrivaren så det blev massa gråa streck på mina papper.. aja. tror jag lämnar in det så ändå.. orka.

sen fika på mocca med pluggruppen. dom andra åt lunch, jag drack kaffe och åt äpple. har inte råd att luncha ute mer. ligger redan minus i budgeten..

tog sällskap med johanna till willys sen. köpte massa bra grejor, typ grönsaker, frysta bär och lite sånt!

hem. slängde in kycklingen i ugnen. gjorde en sallad och sås. men då var klockan typ halv fyra, så jag tänkte att det var för sent att äta lunch. jag skivade upp ett äpple och åt med keso, det var riktigt gott och blev ett stadigt mellanmål!

nu har jag precis ätit middagen, och ska hoppa i badet!
jag är riktigt frusen!



hörs kanske sen!
pusshej


några bilder från helgen:


syster får paket! :)


alfons ville också va med och öppna presenter!

 
vi fick både kladdkaka med vaniljvisp & princesstårta!

 
var med johanna och micke i fredags!


tea fick också va med på kort! :)


såhär såg godisskålen ut i lördags. åååh, vad godissugen jag blev nu igen. fan också.


har gosat med bästaste katten!!


♥♥♥




vi åkte från hedemora vid halv fyratiden.
kom hit till gävle vid fem nångång.
kikade tv och myste, sen åkte markus hem vid åttatiden.
har nog vääärldens bästa pojkvän som är villig att köra bil typ tre timmar istället för att jag ska behöva åka tåg ♥
puss på honom!

imorrn blir det träning, sen fika/plugg med min grupp!

hejhopp


sammanfattning av helgen!

fredagen började väl lite kaosartat.
när jag kom till stationen och skulle hämta ut min tågbiljett (som jag betalt) så hade jag inte bokningsnumret med mej. skaplig panik, tåget skulle gå om en kvart!! såg att dom hade datorer man fick 'hyra', så jag sprang dit, och skulle betala, men då godkändes inte mitt visakort av nån anledning. kön till biljettsnubben var hur lång som helst, så där skulle jag inte hina fram. ringde syster, men hon svarade inte. sista hoppet var johanna i min klass. Hon var som tur var vaken, och gick in på internet och kämtade koden!! Tack sååå mycket. U saved my day!!
hade blivit skapligt sur om jag varit tvungen att betala för en ny biljett.

kom till falun vid halv tolv, träffade johanna och vi gick till etage och åt god sallad till lunch! måste nog sluta med dom här uteluncharna hela tiden, har icke råd med detta egentligen :P

gick på stan en sväng, och sen åkte jag hem med mammsen vid halv tre.

vid sex kom markus och så åkte vi allihop till madde som fyllde år. Fick kaffe och tårta!

blev kvar där till typ nio nångång.
markus åkte hem.

johanna hörde av sig igen. micke från sthlm var ju där och dom hade fredagsmys :P
jag åkte dit. skittrevligt! vi hade ett block som vi skrev varsin mening på och skickade runt så tillslut blev det världens mest vrickade historia. gymt kul!

blev kvar där till ett typ, sen var det dags att åka hem och sova. i krilles rum, eller ja, snarare mitt gamla 'flickrum'. läste kalle anka innan jag sov, nice!


på lördagen gick jag igenom mina flyttlådor som står inne hos pappsen. letade på mina bikinis och shorts. åker ju faktiskt till thailand snart. eller ja, om fem veckor, men jag kommer inte till falun innan dess så..

markus kom till falun vid två, vi fikade och sen åkte vi till hedemora. in på ica, hyrde två filmer och köpte massa godis.

åt mat, laxröra, ris och fetaostsallad. gött! sen kollade vi på G-force. riktigt kul film!! efter det blev det Gamer, den var också bra. väldigt lik DeathRace på ett sätt, men det var ändå bra. efter det blev det beck och sen stupade vi i säng.


vaknade vid tio imorse. nu kikar vi film på tv.
sen blir det gävle.

jepp.

hejhopp!


sol ute btw; NICE!


nöjd!!

stod som sagt emot frestelsen att gå ut igår. det var fan värt det när jag såg alla bakfyllon komma invinglandes imorse med vattenflaskor i händerna ;P

hade seminarium och redovisning. min grupp gjorde rollspel, och vi ägde!!

efter skolan gick jag johanna maria och anneli till stan och käkade lunch på java. tog kyckling/fetaostsallad. gottgott! blev kvar i flera timmar och sågade varandras texter, riktigt givande!

vid halv fyra kom jag till friskis, riktigt trökigt när det är så mycket folk, men jag körde mitt benpass iaf + 20min på crosstrainern!

hemma till fem, tog en proteindrink och käkade yoghurt med musli, och två ägg till det. protein is the shit!

började plugga vid sex, och tiden bara flög iväg. efter tre timmar hade jag filat klart på min text, och jag är nu HELT FÄRDIG!!! jag är så jävla stolt över mej själv. klar en hel vecka innan inlämning, och texten flyter på sjukt bra. riktigt nöjd!!

när klockan var halv elva ringde söt! får träffa honom imorrn! :)
hade jag precis börjat städa då förresten. tiden gick så jäkla fort när jag var inne i pluggandet att jag glömde totalt bort allt annat jag skulle göra. aja, nu är jag iaf klar, förutom lite packning till helgen men det kan jag styra upp imorrn!

åker till falun imorrn!!

ska fira systeryster som fyller 25! men först, lunch med johanna!

tåget går 10.20 tror jag. så upp vid 8 kanske?

nu måste jag hoppa i säng innan det blir alldeles för sent!


ha en kanoooonheeelg!!! :)

pusskram  


:'(

det går åt helvete med maten.
vem fan uppfann brödet?!?!
mackormackormackor.

usch. nej nu blir det nya tag.



har tvättat.

markus ringde sen och fick mej på bättre humör! :)


tror jag lyckades bli klar med sista uppgiften också på nåt jäkla vänster. det gick av bara farten.. nu har jag typ bara ALL kurslitteratur att läsa.. hm. jag hatar att läsa. fan.




imorrn blir det seminarium, sen lunch med min pluggrupp!

förhoppningsvis träning också..



usch. mår inte bra.
hoppas i säng.

hejdå.


what to do?


gick bra på spinningen, men det var lika inte-kul som vanligt..
träffade iaf några i klassen. dom skulle festa ikväll och bjöd med mej.
det var snällt tycker jag, men jag tror jag ska va hemma i min ensamhet och plugga och kika tv istället.. börjar ju nio imorrn bitti, och så har jag tvättstugan full med tvätt..

känner mej tråkig, hade säkert blivit skitkul, men det kommer väl fler kvällar..



madde skrev förut att hon vill komma och hälsa på mej nästa helg, och eftersom jag inte fått nåt bekräftat av johanna så kommer syster hit istället! ska åka till falun tidigare på fredag för att hinna luncha med johanna istället!



nu ska jag försöka läsa lite..
har ju faktiskt blivit klar med min text tror jag!!
en hel vecka innan inlämningsdag dessutom!
(problemet är bara att jag inte vet om den duger, jag har ingen aning om vad det är lärarna 'vill ha'..)



peace out for now.


spinning


nä jag vaknade blev jag skitglad, det var soooool.
men när jag kommit upp efter typ 10min, var det helt mulet.
så jäkla typiskt.. så nu är jag inte lika glad längre.
det snöar också. skitväder..


kl 11.30 blir det spinning!
sen hem och plugga.
och i eftermiddag har jag tvättid igen!



läggdags!

japp, ska hoppa i säng nu. kika på tv ett tag innan jag ska sova.

har fått lite plugg gjort iaf. filat på min text, och börjat på en annan..

pratade med mammsen förut, hon ville att jag skulle va kvar i falun tills på lördag, så så får det bli! får kolla upp om det gåt nåt tåg till hedemora på lördan. eller om maruks kommer till falun, eller hur det blir..
aja. får ta det imorrn.. har inte pratat med honom idag :(



är ju förresten fettisdagen idag.
har inte fått mej nån semla..
får ta en nån annan dag! jepp så får det bli. :)

godnatt!


tänk vilken skillnad det kan vara..

..på olika föreläsare!!

den vi hade på förmiddagen var skitbra, intressant och fick en att lyssna.
den vi hade på eftermiddagen däremot är nog den tråkigaste person jag träffat på länge. herreguuud vilken trist människa. folk somnade tillochmed!


aja.. jag var helt död imorse, ingen träning idag.
måste styra upp plugg. nu!


japp.
hej så länge


världens bästa familj!



när jag kom hem igår efter träning, hel dag i skolan och en tripp i biblioteket med humöret och blodsockret i bott så hade jag fått paket. mammsen och dom hade skickat en chokladkaka i alla hjärtans dag present. fasen vad glad jag blev!! tacktack :)


mysmiddag!

skitgod mat fick vi, som väntat!
och GRYMT bra service!! lätt bästa hittils!

markus tog kängurufilé med kantarellsås & vitlöksstekt sötpotatis:


jag tog vitlöksstekt oxfilé med potatisgratäng och bearnaisesås:

grymt gott!!

till efterrätt tog markus vit tryffelkaka med bär:


och jag tog hallon- & lakritspanacotta med bär:

den var sådär.. skitgott när man hade massa bär med, men dom tog slut rätt fort, så sen blev det väldigt läskig konsistens, och lakritsen smakade lakritsshots (som jag druckit mej alldeles för full på alldeles för många gånger, så jag blev lite illamående..)



over all: god mat och kanonservice!!
kommer lätt att gå dit igen!




gick hem, kollade på i en annan del av köping. det är så sjukt bra. tobbe äger!!


markus har åkt för ett tag sen..

har haft en jättebra alla hjärtans dag iaf. tack sötnos! :)





nu ska jag fixa & dona lite, sen blir det sängen!


godnatt


alla ♥ dag


alladinhjärtan är ett måste på alla hjärtans dag!

Markus hade skrivit mitt namn i choklad och gett mej! sötast han! :)

tog en promenad i boulognerparken idag. så grymt fint väder!











hade med bröd som vi matade änderna med! pensionärsvarning, yesbox! ;D

galet stora istappar!

nån hade gjort ett hjärta i snön dagen till ära!



Markus har bokat bord på Helt Enkelt ikväll.
han var förutseende och bokade två veckor i förväg eftersom förra gången vi skulle äta där var vi två veckor för sent ute :P hoppas på kanongod mat, daniel och madde har ju skrytit upp stället som fan, så nu är det upp till bevis!


ha en mysig kväll allihopa! ♥


update!

blev inget bloggande igår. kände verkligen inte för det, och så hade jag typ inte tid heller. började gårdagen med träning. körde biceps, triceps och lite axlar. det suger att va där lunchtid också, man kommer ju av sej som fan när det är folk överallt.

efter det blev det fika och en sväng på stan med emmah i klassen. riktigt trevligt!

gick hem, hade fått alla hjärtans dagkort av mormor, så jag ringde henne och pratade ett bra tag. la mej framför tvn och slappade en stund. sen ringde pappsen och ville prata. :)

gjorde mej iordning i smått panik, slängde i mej gröt på typ en halv minut, kanske inte så bra grund att dricka på, men vafan, hade ju inge mat framme. allt var fryst. så det fick bli som det blev.

gick ner till stan vid halv åtta, mötte upp nina och carola och sen tog vi bussen till sörby. gick av lite för tidigt så vi fick gå en bit.. hem till emma och emilia iaf, sanna, sara, jonas, hampus och några kompisar till dom kom också. körde ölspel och hade riktigt kul!

tog taxi ner på stan vid halv tolv. hampus 'satte upp det på firman', hahaha. hans pappas firma alltså. sjysst! jag och tjejorna fick världens bästa taxichaufför som tog med för många i taxin, dunkade partymusik och körde alldeles för fort! :)

hamnade på heartbreak. dansade som fan och hade grymt skoj. blev kanske lite mycket att dricka meeeeen sånt är livet. huvudsaken är ju att det var kul, aight!!?!? roligaste var när emma tog kondomen som jag fick på kåren förut. haha! 
linda bentzing var där och sjöng på slutet. HERREGUD säger jag bara. hon börjar verkligen bli gammal. mm.

emma och emilia försvann nånstans. hampus vann pengar. sen stängde dom. typ.

nina och dom skulle gå och fyllekäka, men då gick jag hem.

slutsats: riktigt trevlig kväll!
lägger upp lite bilder sen!

nu ligger jag i sängen. borde pallra mej upp.

markus kommer hit om nån timme eller två.
nice. jag saknar honom!!!




puss på min markus.


idag vet jag faktiskt inte vad som händer. handla lite iaf...



ha en bra dag!!
:)


100211 torsdag

astrött imorse. helt död, och ville inte gå ur sängen.
pallrade mej iaf upp vid kvart i åtta, gjorde kaffe och åt lite yoghurt med musli.
det var ju varmt igår, och då jag inte har nån utetermometer så antog jag att det var lika idag, så jag drog på mej vårjackan. det var INTE lika varmt idag kan jag lova. åtta minus. lagom skönt, och jag var tidig när jag skulle möta upp johanna så då fick jag frysa i tio minuter. härligt!
det var iaf strålande sol idag så det var helt underbart. tyvärr har jag inte varit ute så mycket men.. :/

hade föreläsning, redovisning på vår intervju vi gjort om hälsoreformer under 1900talet. gick bara fint. läraren är såå skön! hon pratar grymt underhållande och är superflummig och mysig ;)

efter skolan gick jag och tjejerna i min grupp till stan för att käka lunch. hamnade på ett nytt ställe, piazzo? prazzo? nåt sånt, och skitfräsch mat!!! jag tog en räksallad, med handskalade räkor. niice. plus i kanten där! vi blev kvar ett bra tag, drack kaffe efter maten, och pratade massa skit. blev inte så mycket pluggande (ska tillägga att lunchen var min idé för att vi skulle plugga...?!) haha, men det var skittrevligt iaf! :)

gick till friskis vid halv tre, var tvungen att bryta upp vårt babblande innan det blir för mycket folk på gymmet. körde 20min kondition och sen ett benpass. planen var att köra kondition efter passet också, men precis alla maskiner var upptagna så jag hade ingen lust att va kvar och vänta..

hörde av mej till emilia och emma sen, tänkte höra om dom ville ta en kaffe. dom hade hunnit hem tyvärr, men då bjöd dom dit mej istället. problemet var bara att jag har ingen aning om var dom bor, hade bara några kronor på mobilen, en batteriplupp och ingen karta, så jag la ner det rätt fort. har ingen lust att virra bort mej utan varken mobil eller karta. i vårjacka!!! :)

kanske ska ses imorrn. yesbox!

drack en drickyoghurt på vägen hem.
tog ett bad.
kikade tv.
åt lite frukt och riskakor.


nu ska jag diska. suger. men det lär göras!



imorrn blir det träning, sen fika med en tjej i min klass, nice! :)






hittade på en bild från church street i lördags förresten! :)


men vafan!

var ner till tvättstugan för en stund sen för att slänga in allt i torktumlaren, men nejdå, då har två av maskinerna inte varit igång för man var tydligen (av nån jävla anledning) tvungen att trycka på start-knappen två gånger. störigt som fan!! nu hinner det ju inte bli torrt till klockan sju, meen som tur var så är den andra tvättstugen ledig sen, så då får jag flytta över allt dit och fortsätta..

funderar på att äta middag?
blir köttfärssås idag igen. måste bara göra lite pasta till.

älskar storkok! :D


tvättdag igen.


ja jag vet, det verkar som att jag inte gör annat än att tvätta, men jag måste ju typ. kan inte spara på mej så mycket tvätt, för jag orkar fan inte springa i 8 trappor hur många gånger som helst. ;P plus att jag tycker ju att det är såååå skönt att byta till rena lakan, så bara det är ju en anledning till att tvätta en gång i veckan! :D


jag är så duktig!!!

blev nästan femtio min joggingtur istället för powerwalk.
kände mej så sjukt pigg när jag kom ut så det gick av bara farten!
sprang i boulognerskogen, går massa vägar kors och tvärs där. fint som fan!
jag har nog bättre kondition än jag trodde förresten. saktade ner och gick några gånger, och det räckte med typ 20sek gång för att jag skulle va redo att springa igen! på slutet kom jag in i 'andra andningen' så då var jag inte ens flåsig. niiiiiiiiiiiiice!!!


sjukt mycket änder!!


boulognerparken kommer va gryyym i sommar!!



nu är jag nyduschad med gosigaste strumporna på. härligt!!


slutsats: I feel good! :D


powerwalk!

johanna gick för nån timme sen.
vi fick lite gjort iaf och är nog typ redo för redovisningen imorrn.
bara muntlig diskussion så det borde gå bra!

tänkte faktiskt skippa träningen idag och ta mej ut på en PW.
blev peppad förut för imorse lyste solen, men nu är det helt mulet tyvärr.

skumt att humöret påverkas så mycket av vädret..
var mycket piggare och gladare förut--

aja. nu ska jag dricka upp kaffet och bege mej ut i vida världen. gävle. haha ;)


pusshej


100210 dagen idag.

Blogg.se funkade inte igår kväll, så jag får uppdatera nu istället!

Blev inte så mycket plugg igår, men däremot trotsade jag snöstormen och tog mej till willys och köpte hårfärg. Sen hem, färgade håret, och sen städade jag hela lägenheten! Moppade till och med golvet!!!! Yesbox. Det var lagom kul förresten. Hade fyllt hinken med vatten, och ställt den i hallen för att jag skulle hämta en grej, och sen när jag kom tillbaka visade det sig att det var hål i hinken!!! Såg ut som ett skär-hål, och det var vatten över hela golvet! Aja. Det blev ju rent iaf ;D

Sen kikade jag lite på tv, och pratade med markus. J

Försökte läsa lite, men var inte direkt motiverad, så det blev inte så mycket..

Sjukt egentligen, är alltid så sjukt peppad efter att vår grupp träffats, men sen kommer det grejor emellan, och efter det försvinner motivationen. Lär helt enkelt träffa dom oftare ;D


Idag är det strålande sol!!! LOVE IT!! blir på så jäkla bra humör på en gång! sweet! :)

Idag blir det plugg iaf. Johanna kommer hit närsomhelst, vi ska jobba med en intervjugrej. Sen blir det träning och i eftermiddag har jag tvättstugan.

Ha det fint!

Pusshej J


jag vil ha våår!!


ge mej sol, bar mark och lite grönt gräs så blir jag lycklig!!!
är så trött på den här snön, och det bara vräker ner ute.
det är över en meter snö här. heeeelt värdelöst.
man kan ju tro att jag bor i norrland nästan.
usch.



plugg på biblioteket idag. gruppdiskussion!
vi har så jäkla bra grupp!!
alla Vill plugga, alla kommer i tid och alla hjälps åt.
det är ju så det ska va i en grupp. helt underbart!!
fasar dock inför nästa kurs då vi antagligen ska byta grupper.. menmen,.



gick och tränade sen. körde bröst/rygg.
tycker ändå det är mycket folk hela tiden.
är så van med hur det var på MåBättre i Falun.
där var man nästan själv på dagtid. det var tider det..




hem. drack proteindrink & käkade hårdmackor med mackrill.
nu skulle jag egentligen behöva gå till willys för att köpa hårfärg. har aldrig sett värre ut tror jag. nästan rödhårig. uuuuusch vad fult det är. färgade det brunt förra gången, men jag vet inte vad som hände, för brunt vet jag väl inte om det är..

är sur på tele2 också förresten.
skaffade ju bredband när jag flyttade hit, och igår fick jag ett studenterbjudande om ett snabbare bredband, som också var billigare. men jag fick inte byta (även fast det är inom samma jäkla företag) bara för att min ångerrätt gått ut. såååå typiskt!!!



ikväll ska jag städa och plugga. förhoppningsvis. :)

peace out.


100209 tisdag

har sovit kanon och nu ska jag försöka skriva lite innan jag ska träffa min grupp på biblioteket. efter det blir det nog träning! nice :)

ha en bra dag!


trööööööööttt

gjorde mitt bästa här på slutet för att få till min text, men jag är så sjukt trött att jag tror det blir bättre om jag fortsätter imorrn bitti. det blev bara ett enda virrvarr av allting nu på slutet så.

jag ska träffa min grupp på biblioteket klockan tio, så jag hinner ju lätt upp och plugga innan det. nu ska jag hoppa i säng, ställer klockan på... sju - halv åtta kanske?

jag måste bara säga att jag är så sjukt glad att jag kom in på högskolan. det är helt sjukt egentligen. trodde nästan att jag skulle bli fast i falun för alltid. och det är så skönt att vara borta från allt och alla, få distans, bo själv, göra som jag vill, hur jag vill, när jag vill.

(nog för att det är skitmycket som är nytt, lite jobbigt och överväldigande, men det är det fan värt.)


LOVE IT!!!




saknar markus.
godnatt!!


ahhh!!

hur fan lyckas man skära sej med osthyveln???
ont som fan och massa blod.
skit också!!


100208 lång dag!

jag är helt slut! kunde inte somna igår..
började dagen med studieteknikkurs. helt sjukt, vi var bara fem pers. och hade jag inte prestationsångest innan så har jag det nu iaf. hur ska jag klara av allt som förväntas av en?!?!?!

aja.. lunch på skolan, jag och johanna hade matlådor idag. duktiga vi!
sen klockan ett var det dags för föreläsning. jag blir tokig alltså på att dom inte kan berätta vad de kommer innehålla. jag satt ju hela fredagen och bråkade med några ord som jag inte kunde hitta en konkret betydelse på. helt bortkastat. dom gick igenom orden idag, så jag hade ju kunnat spenderat fredagen med nåt mycket roligare. typiskt!!!

aja. vad helt död efter skolan, hade ju setat inne hela dagen. tänkte nästan skita i träningen, men påväg till stan blev jag lite piggare, så jag gick till friskis ändå. passande nog var det ett spinningpass som skulle börja om nån halvtimme, och det var tur det, gymmet var helt fullt. inte en chans att jag tänker träna på eftermiddan/kvällen nångång iaf. nejnej. förmiddag/dag får det bli. ja om jag inte ska på pass då.

en timme (45min?) spinning. sen hem, duschade, åt makaroner och köttfärssås.

måste plugga nu egentligen, men jag är så jäkla trött.
får se om det blir nåt.
ska ladda med te och macka..


böckerna har kommit idag som mamma skickat!
hon är såååå bra!!! :):)



hörs sen kanske, om jag inte somnar.
pusshej


nu har markus åkt...

...och jag är helt själv igen. :/


nu ska jag plocka undan och diska lite.
imorrn blir det skola hela dagen!


godnatt alla! :)


dom bästa! ♥

vi åkte till valbo idag.
köpte perkulatorn som jag fått i inflyttningspresent av mamma och dom. taaack! ♥
& små flaskor till min sodastream.
och så var vi in på ikea, käkade lunch där, och sen köpte jag en skrivbordslampa, läslampa till soffan, en riktig strykbräda och lite bra smågrejor!

vi skulle egentligen göra köttfärssås & spaghetti, men söt blev så sugen på skräpmat, så nu är han iväg och köper pizza. blir en kebabrulle för min del. han är så söööööt som låter mej stanna hemma och va lat medan han köper mat. lovelove ♥


nu ska jag duka! :)

pusshej.


100207 söndag

var som sagt på snabba cash igår.
den var riktigt bra och spännande!
helt klart sevärd!

på vägen hem blev vi sugna på öl, så vi gick till mej och drack x antal.
vi skulle möta upp daniel på krogen, men när vi var på stan så svarade han inte när vi ringde, så vi gick till church street och tog en öl. när daniel väl svarade så var klockan typ ett så då orkade vi inte betala in oss på mingel. vi gick till bishops istället, men när vi kom dit så gick dörren i lås. lagom förvånade, tillslut kom det ut en vakt och sa att dom stänger ett!! helt jävla värdelöst. tydligen stänger alla ölhak i den här stan klockan ett. fan, inte ens i falun ELLER HEDEMORA stänger krogarna före två!!!


sugit som fan, så vi gick hem.

nu har vi precis ätit frukost, jag gjorde gröt och korvmackor. göött!!


jag ska hoppa in i duschen nu.

hejhopp!


lördag!

jag och markus gick ner på stan tidigare, jag lämnade tillbaka en sjal & en t-shirt som jag köpte för några dar sen. provade dom inte då, så när jag kommit hem var jag inte riktigt nöjd. öppet köp is the shit!

efter det gick vi till söder och tog en fika på mocca.
markus tog äppelkaka med vaniljsås & jag tog en morotskaka.

 

nice!


nu har vi precis ätit för en stund sen, och druckit lite mer kaffe!
markus hade med sig hemmagjorda hamburgare som vi stekte.
sååååååååååååå goda!!!
ikväll ska jag bjuda markus på bio.
vi ska se snabba cash. den börjar halv sju, så vi ska röra på oss om en stund.

ha en trevlig kväll!!!

pusskram


100206 på bra humör!

kom inte så mycket längre i pluggandet igår faktiskt..
blir så förbannad, när det som sagt inte går att få några konkreta svar på nånting.

daniel drog iväg mej hemifrån igår kväll.
var inte så svårövertalad efter att ha setat inne precis heeela dagen.
vi gick till kungshallen och käkade.
han tog den skitgoda oxfilén och jag tog mozzarellakyckling med potatisgratäng och världens starkaste paprikasås.. sen gick vi vidare och tog en öl. mycket trevlig kväll!

sov inte bra inatt. drömde världens mest vrickade dröm om daniels blivande lägenhet. och sen vaknade jag halv sju och fattade ingenting. jag var tvungen att skriva till honom på facebook nyss och fråga honom om lägenheten, för att jag blandat ihop allt med min dröm, så nu vet jag inte vad som stämmer och inte.. :)

har precis ätit frukost.

det blev kaffe och kiwi.
C-vitaminboost är ju kanon att starta dagen med.

plus att jag har gått upp i vikt, så nu blir det att dra ner på mackor och sånt!


tänkte försöka plugga lite innan markus kommer om nån timme eller två.
jag har en liten överaskning till honom skulle man kunna säga.
kan nog bli bra. :)



pussheeej!


jag har kört fast!

åh det är så flummigt allting.
och jag vet inte hur jag ska gå vidare.
tror jag måste tänka på nåt annat en stund.

och så suger det förresten att det börjar skymma nu, och jag har ingen skrivbordslampa..
så nu tar jag en paus och kollar på topmodel.
mm. så får det bli. kanske rensar huvet lite..

måste bli klar med den här skiten nångång ju!!

hej så länge!


100205 plugg hela dagen!



japp. och observera att jag läser fyra böcker samtidigt! :)


godnatt!



måste bara säga igen att jag är såååååå glad att jag har mitt bord nu och inte behöver sitta som på kortet längre!! :D


blev en del plugg, men nu har jag kört fast.
måste plöja några böcker för att kunna gå vidare.. tyvärr..
det är såå mycket roligare att skriva än att läsa.
menmen, får ta tag i det imorrn.
MÅSTE ta det imorrn.



jag har iaf varit duktig idag.
jag har ätit lagad mat 3 gånger!!!
det är typ rekord.


dagens mat: (massa mat)

frukost: gröt m mjölk & äppelmos
mellanmål: 2 apelsiner
lunch: korvstroganoff m ris & fetaostsallad
mellanmål: 2 kiwi
middag: kyckling, ris & bearnaisesås. (gjord på creme fraiche)
kväll: 1 apelsin. te

lägg märke till min C-vitaminboost jag kör. orka va sjuk liksom! :)



nu ska jag försöka komma i säng.
mammsen är bäst förresten, ska skicka ännu fler kursböcker. :)

får se om markus kommer imorrn eller på lördag. beror på hur långt jag kommit med plugget imorrn. katten får stanna hemma den här helgen. det blev så hårigt sist. nästa vecka får hon nog va med ^^



goooooooooooodnaatt!!


pluggdags!

maten gick ner, ganska gott trots att det var halvfabrikat. kan berott på att ja var ashungrig kanske men.. (ja jag vet, man ska egentligen göra egen, kom gärna och prova hur kul det är att laga mat från grunden i en kokvrå som är ca 1kvadrat stor. ni är sååå välkomna! :)

vilade en stund efter maten, och nu är det dags att plugga.
ska fila på uppgiften som ska med i examinationsportföljen om några veckor, och sen så har jag ju faktiskt en bok att läsa tills på måndag. (egentligen har jag ännu mer att göra, men man får inte gå ut för hårt tycker jag :D


peace out!


100204 positiv trots sjukdom! :)

såå jäkla inte pigg imorse. massa ont i halsen nu också.
seminariet var iaf riktigt givande idag måste jag säga! över förväntan :)

gick förbi willys på vägen hem och blev så sjukt sugen på korv!


har precis lagat korvstroganoff med ris & fetaostsallad. Nice!



ska sätta mej och äta nu vid mitt bord som har torkat.
ska bli riktigt skönt tycker jag. är så trött på det låga soffbordet!

Smaklig måltid :)


tycker synd om mej själv.


det dunkar i huvudet, rinner i näsan  och smakar förkylning i hela munnen.
SKITÄCKLIGT!! och jag vill inte bli sjuk. :(


goodnight sweetheart!

har faktiskt kommit i säng!! woho, och klockan är bara halv elva!! nice :)

nu har lacken på mitt köksbord torkat, och helt plötsligt är det inget köksbord längre, utan har uppgraderats till ett skrivbord! blev ju lite trängre här inne nu, men jag lär ju ha nånstans att sitta och plugga. och soffbordet suger ju att sitta vid! tänkte köpa en hurts, men nu funderar jag nästan på om jag ska ha byrån bredvid sängen, och ha nattduksbordet som hurts?!!? hm, ja det får bli morgondagens funderare! :)

Markus ringde för ett tag sen. han har gjort hamburgare med hamburgerpressen som han fick av mej i julklapp. han verkade nöjd, så det var nice! och att jag ska få äta hans skitgoda hamburgare i helgen gör ju inte saken värre ;D

ah, just det, jag skrev ju förut att jag hade beställt kurslitteratur. nu skickade mamma sms och sa att den boken som jag köpt finns på biblioteket, så jag avbokade min order illa kvickt och nu ska mamma låna boken och skicka hit den istället. hon är ju bara för bäst!!!


är fortfarande slemmig, täppt och snuvig, och nu börjar jag få ont i halsen också. huvudvärken börjar bli riktigt påtaglig. tror att ångorna från den jäkla lacken kan ha med värken att göra också.. har ju trots allt lackat ett helt bord två gånger här inne idag..




imorrn måste jag va i skolan innan nio. jag måste hinna till biblioteket i skolan & skriva ut ett dokument från min mail. kan ta tid, eftersom jag aldrig använt datorerna där, och jag har ingen aning om var skrivaren ens står..



uschiamej. godnatt alla underbara!! :)

supersize me.

tvätten var inte alls torr när jag var ner vid sju, hade ju knölat torktumlarn full iofs så det kanske inte var så konstigt, men det som hängde i torkrummet var inte torrt heller, så det sög ju! som tur var så hade ingen bokat efter mej, så jag kunde ta dom sista timmarna också! :)

har precis käkat några rostmackor.
fan också, jag skulle ju bli bättre på att äta riktig mat..
får bli det imorrn istället, hehe!

har beställt och reserverat lite kurslitteratur idag också.
var behövligt kände jag..


nu är det supersize me på tv. såg den för några år sen, och den var bra har jag för mej. sjukt vilken inverkan skräpmat har på kroppen!



saknar mitt mörka hår!!!!  :'(


färgade ju håret förra veckan, och det är så fult.
men orka ha utväxt hela tiden då?
då ser man ju helt tunnhårig ut istället.
typiskt också.
varför kunde jag inte fått va född mörkhårig med bruna ögon istället??


..

förresten, sjuk grej:
i förrgår när jag skulle sova (ensam, med öronproppar i), så hörde jag nån jävla granne SNARKA!!! antingen är det jävligt lyhört, eller så snarkar fanskapet galet högt. sjuuuuuukt störigt iaf!!

..

nu: tv!



:)


100203 sjuk?

var inte alls pigg imorse när jag tillslut pallrade mej upp efter att ha snoozat i typ en halvtimme. snuvig, täppt, slemmig och nu börjar jag få ont i halsen.. :/

gick till skolan till nio & var på föresläsning till halv tolv. den var ganska bra faktiskt, första gången det kändes någorlunda konkretm så det var bra.
efter det gick jag, emma och emilia till waynes och tog en fika. nicenice :)

gick en sväng på stan, köpte mej en tokskön hoodie på stadium och en skrivbordsunderlägg på clas olson. kom hem för nån timme sen. gjorde lite gröt och några mackor.

nu ska jag göra iordning tvätten, har tid kl fyra. måste ju få lite rutin på tvättandet så det inte blir så mycket varje gång, det räcker att springa upp och ner i åtta trappor 3-4 gånger ändå :P

hörs sen! pusshej

100202 tisdag!

pallrade mej upp innan sju imorse, käkade frukost, gjorde mej iordning och var på friskis klockan åtta. körde biceps/triceps typ en och en halv timme, och sen köpte jag mej en kaffe och vandrade iväg mot biblioteket. eller ja, det var vad jag trodde iaf. kände mej helt säker på vägen så jag gick och gick, sen började jag fundera på att jag borde faktiskt va framme vid det här laget, och var är ån? så till slut frågade jag en tant, och då var jag ju på väg åt helt fel håll, jag hade missat gatan där jag skulle svänga ner. blev en omväg på ca 20min, men,men :)

hittade rätt tillslut & mötte upp de andra i min grupp på biblioteket och vi gjorde vår gruppdiskussion och allt gick faktiskt över förväntan! fick rätt bra flyt och referatet blev helt okej!

var klara vid tolv typ och då var mammsen påväg från falun. jag svängde förbi ica på vägen och sen gick jag hem och slänge in lite kyckling i ugnen och gjorde en fetaostsallad. hon kom och hade med sig mitt köksbord, som numera ska brukas som skrivbord, och vi åt lunch hos mej.

sen gick vi ner på stan, kikade i lite butiker och sen bjöd mamma på fika på coffee lounge. riktigt nice ställe med utsikt över torget! blev en kaffe & brownie.

på väg hem gick vi till rusta, mammsen var snäll och köpte lack till mitt bord. tack ♥

nu har hon precis åkt, och det var riktigt sköj att träffa henne idag. var ju inte sååå länge sen, men ändå :)


nu ska jag lacka mitt bord, sen kanske ta ett bad, och kanske äta nåt? .. det visar sej!


hörs sen!
xoxo

sängdags!

har äntligen kommit i säng. det blir så jäkla sent jämt.. kommer aldrig i säng för elva tolv typ. massa småplock att fixa med hela tiden, och göra iordning grejs tills imorrn, och sen måste jag ju kolla på tv också. har förresten dammsugit hela soffan med den där borst-grejen som kommer med dammsugaren. det var VÄLDIGT behövligt. sååå jäkla hårig sen katten var här och strök sej mot allting i helgen. :P det är iaf väldigt tomt i min lilla lägenhet utan Markus och lilla Katten ♥ 

Min plan är att pallra mej ur sängen imorrn och träna INNAN vi ska mötas på stadsbiblioteket och ha gruppdiskussion om den jäkla boken kl 10. det innebär alltså att jag måste gå upp tyyp.. hmm.. halv sju?! måste gå hemifrån runt halv åtta, då hinner jag träna typ två timmar. ja men det borde jag väl kunna styra upp tycker jag. får se som sagt när jag somnar, och hur trött jag är imorrn.
mamma kommer ju som sagt hit och hälsar på runt lunchtid imorrn och det skulle va skönt att ha träningen avklarad.


bästa mammsen! ♥

godnatt alla! :)


100201 pluggdag!

började dagen med att träna på friskis. körde bröst och rygg. lätt dom roligaste musklerna att träna. har blivit så jäkla stark i bröst, och man ser ju faktiskt lite muskler nu! :D:D

sen till skolan på föreläsning. handlade om skolans uppbyggnad & reformer under 1900talet.. mm. lagom skoj. så jäkla flummigt allting. menmen.


efter det gick jag, ida och jonas till biblioteket och satt där och läste och diskuterade ämnet. helt plötsligt var klockan nästan fem, så då gick jag hem, hungrig som få.

åt en tacos, kvar sen igår. lika gott som alltid!


var skitkall och frusen efter promenaden hem, så jag tappade upp ett bad och la mej där och försökte läsa lite. tyckte det gick rätt bra, läste nåt kapitel eller två, men sen när jag skulle tänka på vad jag hade läst så kom jag typ inte ihåg nånting. den här jäkla boken är så ointressant att ingenting fastnar!! helt värdelöst..
aja. efter att jag badat klart så gick jag upp, och fortsatte plugga framför datorn. mitt internet hade (nog som tur var) hängt sej, så det var bara att börja skriva. ska ge exempel på hur och vad jag jag har lärt mej, och sen kommer vi gå tillbaka till den grejen under hela kursen och reflektera och jämföra ur olika pedagogiska perpektiv.. blablabla.

skit i det nu.
nu är det outsiders på tv, och det handlar om fett, så det måste jag se.
man kan ju inte bara plugga :)

hörs sen!
hejhopp 


RSS 2.0